Vali Musa Işın: "Eğer Halkımız Olmasaydı Bu Aşağılık Herifler Bu İşi Başaracaklardı" - Son Dakika
Yerel

Vali Musa Işın: "Eğer Halkımız Olmasaydı Bu Aşağılık Herifler Bu İşi Başaracaklardı"

Vali Musa Işın: "Eğer Halkımız Olmasaydı Bu Aşağılık Herifler Bu İşi Başaracaklardı"

Ağrı (İHA) – Ağrı Valisi Musa Işın, “Eğer halkımız olmasaydı bu aşağılık herifler bu işi başaracaklardı” dedi.

17.07.2016 08:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı (İHA) – Ağrı Valisi Musa Işın, "Eğer halkımız olmasaydı bu aşağılık herifler bu işi başaracaklardı" dedi.

Ağrı'da akşam namazı sonrası Ağrı Merkez Camisi önünde toplanan sivil toplum kuruluşları ve binlerce vatandaş Valilik binasına doğru dev Türk bayrağı ile yürüyüş yaptı. Yürüyüşe geçen vatandaşlar Erzurum Caddesinde bulunan İl Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şube Müdürlüğü önünde geçerken "Polis sana canım feda", "Türkiye polisi ile gurur duyuyor" sloganları atarak alkışlarla yürüyüşe devam etti.

Valilik önünde biten yürüyüş sonrası konuşan Ağrı Valisi Musa Işın, "Siz dün bu meydanda tarih, destan yazdınız tebrik ediyorum sizi. Sizinle her yere giderim. Dün hemen halka size başvurmam gerektiğin inandım. Minarelerden hemen sizlere çağrı yaptık. Koşun gelin milli iradeye sahip çıkın darbecilere fırsat vermeyin. Sizde koşa koşa geldiniz. Yolunuz açık olsun Allah size dünya ve ahiret saadeti nasip etsin. Eğer halkımız olmasaydı bu aşağılık herifler bu işi başaracaklardı. 1960-1980'de bunlar darbe yaptılar halk evindeydi 'bu halk korkaktır kuzudur' dediler. Siz dün kuzu olmadığınızı kurt olduğunuzu gösterdiniz. Eskiden darbe yapıldığında ezanlar susturulurdu, dün Ağrı'da ezanlarla birlikte darbe susturuldu. Bu darbe olsaydı bugün memleketimiz kan ağlayacaktı. Suriye'den daha kötü olacaktık. Bir daha bu ülkede hiç kimse aklının ucundan dahi darbe sözcüğünü geçiremeyecektir. Neden? Sizden korktuğu için. 1960 yılında halk sokağa çıkıp Adnan Menderes'e sahip çıksaydı, o büyük kahramanı kahpelerin elinden çıkarsaydı darbeler olmayacaktı. Şuanda darbe çeteleri sizlerin sayesinde çökertilmiştir. Hepsi tek tek teslim oluyor, veya teslim alınıyor. Şuan da bunlar nerededirler? Ankara'dakiler at ahırındalar. Layık oldukları yere konuldular. Sizdeki iman olduğu sürece Allah'ın izni ile bu bayrağı yere indirmeyecektir ve bu milleti aziz kılacaktır" dedi.

Vali Musa Işın'ın konuşmasının ardından Beşir Derneği Ağrı Şubesi tarafından valilik önündeki vatandaşlara ücretsiz çay, meyve suyu ve kek ikramı yapıldı. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Musa Işın: 'Eğer Halkımız Olmasaydı Bu Aşağılık Herifler Bu İşi Başaracaklardı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement