Vali Mutlu: İnsan Bir Şeyi Seviyorsa Teslim Etmekte Zorlanır... - Son Dakika
Güncel

Vali Mutlu: İnsan Bir Şeyi Seviyorsa Teslim Etmekte Zorlanır...

Vali Mutlu: İnsan Bir Şeyi Seviyorsa Teslim Etmekte Zorlanır...

İstanbul'un ilk resmi tanıtım sitesi www.howtoistanbul.com'un yönetimi İstanbul Valiliği tarafından İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu'na devredildi.

23.09.2014 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'un ilk resmi tanıtım sitesi www.howtoistanbul.com'un yönetimi İstanbul Valiliği tarafından İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu'na devredildi. Devir teslim töreninde imzaları, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Ticaret Odası ve İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu Başkanı İbrahim Çağlar attı.

"DUYGUSALLAŞIYOR İNSAN"

İstanbul Ticaret Odası'nın Eminönü'ndeki yönetim binasında gerçekleştirilen törende konuşan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, yakında görevi devredeceğini hatırlatarak, "Makam mesaisi itibariyle ayrılmış olsak da, gönül mesaisi itibariyle hiçbir zaman ayrılmayacağımızı ve bu şehirle irtibatımızı sürdüreceğimizi ifade etmek istiyorum" dedi. Gezerken İstanbullularla göz temasını sürdürerek bu şehirde mesaisini sürdüreceğini söyleyen Mutlu, "İstanbulsuz yaşamak çok zordur. Biz nereye gidersek gidelim hep İstanbul'a geri dönebilmenin heyecanını yaşarız. Biraz tabii ki duygusallaşıyor insan, bir de böyle son resmi program gibi oldu bu" diye konuştu.

"SEVDİĞİNİZ ŞEYİ TESLİM ETMEK ZORDUR"

"Bir şeyi teslim etmenin zorluğu vardır" diyen Vali Mutlu howtoistanbul.com sitesinin teslim töreni için şu değerlendirmede bulundu:

" İnsan birşeyi çok seviyorsa onu teslim etmekte zorlanır. Kızınızı evlendiriyorsanız, bu çok zor birşeydir. Kız babaları bilir. Benim kızım olmadığı için kızkardeşim evlendirilirken hissettim. Çok sevdiğiniz bir şeyi vermek kolay değildir. Ama şu var. Damat iyiyse, gönlünüz müsterih olur. Biz kızımızı çok yakışıklı, çok aklı başında, değer bilen bir damada, sayın İbrahim Çağlar'a teslim ediyoruz..."

İSTANBUL'UN DEV MAKETİ

İstanbul Ticaret Odası olarak İstanbul'a her alanda hizmet etmek istediklerini söyleyen Çağlar da İstanbul'un dev bir maketini yaptırdıklarını belirterek, " Bunu uluslararası fuarlara taşıyacağız. Maketimiz o kadar büyük olacak ki, buradan baktığınız zaman karşı tarafı göremiyorsunuz, arasını açacağız boğazdan yürüyeceksiniz, iki tarafı göreceksiniz"dedi.

VALİ HATIRA I ÇEKTİRDİ

Konuşmaların ardından Vali Mutlu ve Başkan Çağlar arasında devir teslim anlaşması imzalandı. Vali Mutlu kendisi takip eden gazetecileri çağırarak hatıra fotoğrafı çektirdi. Mutlu, İTO'nun boğaz manzaralı teras katında da hatıra fotoğrafı çektirdi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vali Mutlu: İnsan Bir Şeyi Seviyorsa Teslim Etmekte Zorlanır... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement