Vali Nayir'dan Başarılı Sporcuya Ödül - Son Dakika
Yerel

Vali Nayir'dan Başarılı Sporcuya Ödül

Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Türkiye Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Yıldızlar Karate Türkiye Şampiyonası'nda dereceye giren sporcuyu ödüllendirdi.

19.03.2015 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Türkiye Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Yıldızlar Karate Türkiye Şampiyonası'nda dereceye giren sporcuyu ödüllendirdi.

Vali Nayir, Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra Levent, Bozüyük Atatürk İlkokulu Müdürü Yusuf Cengiz ve karate antrenörü Azime Afyon ile karateci Mustafa Saltık Levent'i kabulünde, Türkiye Şampiyonasında derece almasının kendilerini ve Bileciklileri gururlandırdığını söyledi.

Başarının arkasında kendi emeklerinin ve çalışmalarının yanı sıra ailelerinin ve antrenörlerinin de büyük emeklerinin bulunduğunun altını çizen Vali Nayir, "Spor yapan öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bunun yanında başarı sağlayan ve ilimizi başarıyla temsil eden öğrencilerimizi ayrıca kutluyorum. Ama bu geçici bir başarı olmasın. Bunu devam ettirmek ve daha üst dereceleri almak için çalışmalarını sürdür. Önünde daha çok yol var. Bugün üçüncü oldun, yarın birinci olabilirsin, daha sonra uluslararası yarışmalara da katılabilirsin. Ama bunların hiçbiri derslerinin aksatmasını gerektirmez. Hem derslerinde hem de sporda başarılı olursun" dedi.

Ziyaretin sonunda Vali Nayir, başarılı sporcuyu ödüllendirdi. Samsun'da düzenlenen, Yıldızlar Karate Türkiye Şampiyonasında, Bozüyük Atatürk İlkokulu öğrencisi Saltık, Türkiye üçüncüsü oldu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Nayir'dan Başarılı Sporcuya Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement