Vali Nayir'dan Kamu Kurumlarına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Vali Nayir'dan Kamu Kurumlarına Ziyaret

Vali Nayir\'dan Kamu Kurumlarına Ziyaret

Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile huzurevini ziyaret etti.

19.08.2014 18:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile huzurevini ziyaret etti.

Nayir, Vali Yardımcısı Mustafa Güney ile kamu kurumları hakkında bilgi almak amacıyla gerçekleştirdiği ziyaretleri kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünü ziyaret etti. Nayir, İl Müdürü Muhammet Akgül ve Müdür Yardımcısı Hatice Çelik tarafından karşılandı.

Büroları gezen ve sosyal yardımlar, aile ve toplum, çocuk, engelli ve yaşlı, kadına yönelik, şehit yakınları ve gazi hizmetleri ile sosyal ve ekonomik destekler, evlat edinme, koruyucu aile, yaşlı bakım ve rehabilitasyon merkezleri, sokakta yaşayan ve çalıştırılan çocuklar hakkında bilgi alan Nayir, daha sonra huzurevini ziyaret etti.

Güney ve Akgül'le,yaşlıların odalarını ziyaret ederek, yaşlıların dertlerini dinleyen Nayir, huzurevinin temizlik bakımından iyi durumda olduğunu, yaşlıların memnuniyetlerini dile getirdiklerini söyledi.

Verilen hizmette önemli mesafeler alındığını belirten Nayir, "Burada her türlü imkanları ve ihtiyaçları sağlanıyor. Haliyle yaşlılıktan kaynaklanan sağlık problemleri olanlar var. Tedavileri personel tarafından takip ediliyor" dedi. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Nayir'dan Kamu Kurumlarına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement