Bayburt Valisi Odabaş İlk Sahurunu Tünel İşçileri ile Yaptı - Son Dakika
Yerel

Bayburt Valisi Odabaş İlk Sahurunu Tünel İşçileri ile Yaptı

Bayburt Valisi Odabaş İlk Sahurunu Tünel İşçileri ile Yaptı

Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, ramazan ayının ilk sahurunu Salmankaş Tüneli inşaatında çalışan işçilerle birlikte yaptı.

19.06.2015 14:01  Güncelleme: 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, ramazan ayının ilk sahurunu Salmankaş Tüneli inşaatında çalışan işçilerle birlikte yaptı.

Temeli eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım tarafından 23 Ağustos 2012'de atılan Bayburt- Araklı Dağbaşı Uğrak yolundaki Salmankaş Tüneli'ne gelen Vali Odabaş, burada ilgililerden tünel inşaatı hakkında son bilgileri alarak bir süre işçilerle sohbet etti.

Tünel inşaatında çalışan işçilerle birlikte şantiye sahasında ramazan ayının ilk sahurunu yapan Vali Yusuf Odabaş, Salmankaş Tüneli'nin yöre halkının 50 yılı aşkın süredir hayali olduğunu ve Bayburt'un denize ve sahile açılan kapısı durumunda olacağını belirtti. Özellikle yoğun kış şartlarının yaşandığı ilimizde tünelle birlikte yaz, kış ulaşımın aksamadan devam edeceğini belirten Vali Odrabaş, her biri 4 bin 30 metrelik 2 tüpten oluşan tünel çalışmalarında ilk tüpte kazı işlemleri geçen yıl tamamlandığını belirtti.

Odabaş, kazı işlemleri tamamlanan birinci tüpden zaman zaman araçların kontrollü geçişine izin verildiğini söyleyerek, "Tünelin tamamlanarak trafiğe açılmasıyla sürücülerimizde çok önemli ölçüde rahatlayacak ve daha konforlu seyahatler gerçekleştirecek. Yine tünelin faaliyete geçmesiyle birlikte ilimiz Bayburt'un turizm sektörü başta olmak üzere sosyal ve ekonomik hayatında da önemli gelişmeleri beraberinde getireceğine inancım tamdır" diye konuştu. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayburt Valisi Odabaş İlk Sahurunu Tünel İşçileri ile Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement