Vali Okur'dan Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Vali Okur'dan Ziyaret

Vali Okur\'dan Ziyaret

Uşak Valisi Ahmet Okur, Sivaslı ilçesinde göreve başlayan Kaymakam Vekili Önder Koç'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

22.04.2017 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak Valisi Ahmet Okur, Sivaslı ilçesinde göreve başlayan Kaymakam Vekili Önder Koç'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Vali Okur'u İlçe kaymakamlığı önünde Kaymakam Vekili Koç, Belediye Başkanı Nihat Sazlıgöl, İl Genel Meclisi üyeleri ve daire amirleri karşıladı.

Kaymakam Vekili Koç'a görevinde başarılar dileyen Vali Okur, ilçede yapılan çalışmalar, kamu yatırımları ve köylere götürülen hizmetler hakkında bilgi aldı.

"İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" felsefesiyle insanı ön plana çıkaran yaklaşımın son dönemde Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin hakim anlayışı olduğunu ifade eden Okur, şunları kaydetti:

"Vatandaşımız nerede olursa olsun, il merkezimizden en uzak köyümüze kadar kaliteli ve kesintisiz hizmet götürebilmeliyiz. Bu ziyaretimiz vesilesiyle Sivaslı ilçemizde görevlendirilen kaymakam vekilimize görevinde başarılar diliyorum."

Vali Okur ziyaretinin ardından, Kaymakamlık yeni hizmet binası inşaatında incelemelerde bulunarak ilçeden ayrıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Okur'dan Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:00 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İplik üretimi yapılan fabrikada içeride mahsur kalan işçiler olabileceği iddia ediliyor. İtfaiye ekipleri yangına müdahale etmeye devam ediyor.

  • Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Adnan Menderes Mahallesi'nde iftar yemeğinde vatandaşlarla buluştu
    04:47 Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Adnan Menderes Mahallesi'nde iftar yemeğinde vatandaşlarla buluştu

    Efeler Belediye Başkanı ve İYİ Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Atay, Adnan Menderes Mahallesi'nde düzenlenen iftar yemeğinde mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Mahalle sakinleri, Başkan Atay'a desteklerini açıkladı ve teşekkür etti.


Advertisement