Vali Öz, Vakfıkebir'de Ziyaretlerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Vali Öz, Vakfıkebir'de Ziyaretlerde Bulundu

Vali Öz, Vakfıkebir\'de Ziyaretlerde Bulundu

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Vakfıkebir ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

16.01.2014 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Vakfıkebir ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

İl Jandarma Komutanı Albay Turgay Aras ve Emniyet Müdürü Murat Köksal ile ilçeye gelen Vali Öz'ü, Vakfıkebir Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Belediye Başkanı Hayri Birinci, Yalıköy Belediye Başkanı Ali Bayram Tanrıverdi, İl Genel Meclisi Üyesi Muhammet Balta ve daire amirleri karşıladı.

Kaymakamlığı ziyaret ederek Kaymakam Arısoy'dan brifing alan Vali Öz, Vakfıkebir'in, limanıyla, sahil yoluyla, yaylalarıyla ve ekmek markasıyla özelliği olan bir ilçe olduğunu belirterek, "Bugüne kadar karşılıklı görüşmelerimizle ilçemizin genel durumu ile ilgili bilgi sahibi olduk. Bu ziyaretimizde ilçemizle ilgili genel bir değerlendirme yaparak, yapılacak yatırımların son durumunu görüşeceğiz" dedi.

Devam eden önemli yatırımlar olduğunu dile getiren Öz, şunları söyledi:

"Yeni okullarımız yapılacak. Büyükşehir ile ilgili gerekli planlarımızı yaparak kurumsal altyapısını oluşturmaya çalışıyoruz. İl genelinde emniyet ve asayiş olarak bir sıkıntımız yok. Vakfıkebir için önemli sıkıntılarımızdan biri Organize Sanayi Bölgemiz (OSB). Trabzon'da Beşikdüzü, Şinik ve Arsin OSB'lerimiz var. Buradaki arsa tahsisleri tamamlanmadan yeni yatırım yapmak sıkıntı oluyor. Bir yandan Beşikdüzü OSB'mizdeki boş parsellerin dağılımını hızlandırmak, diğer yandan Şinik OSB'deki yol sorununu çözmek için gayret gösterirken, diğer yandan buranın kamulaştırma sorununun aşılması için çalışıyoruz. Bu sorunun çözülmesi gereken bir sorun olduğu bilinciyle konuyu yakından takip ediyoruz."

Daha sonra Vakfıkebir Belediyesini ziyaret eden Vali Öz, Belediye Başkanı Hayri Birinci'den yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Belediye ziyaretinin ardından sahil kesimindeki bir çay bahçesinde vatandaşlarla sohbet eden Vali Öz, Vakfıkebir Devlet Hastanesi ziyaret ettikten sonra ilçeden ayrıldı. - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Öz, Vakfıkebir'de Ziyaretlerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement