Vali Özdemir İftar Yemeği'n de Şehit ve Gazi Ailelriyle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Vali Özdemir İftar Yemeği'n de Şehit ve Gazi Ailelriyle Bir Araya Geldi

Vali Özdemir İftar Yemeği\'n de Şehit ve Gazi Ailelriyle Bir Araya Geldi

Kars Valisi Günay Özdemir, eşi Nurcan Özdemir ile birlikte şehit yakınları ve gazilerin aileleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

27.06.2015 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars Valisi Günay Özdemir, eşi Nurcan Özdemir ile birlikte şehit yakınları ve gazilerin aileleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Öğretmen Evi'nde düzenen iftar programına, Vali Günay Özdemir, eşi Nurcan Özdemir, Jandarma Alay Komutanı Albay Murat Kınay, Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Sosyal Politikalar Müdürü Aydın Acay, şehit yakınları ve gazilerin aileleri katıldı.

Yemekte konuşan Vali Günay Özdemir, "Bugün burada şehit ve gazi aileleriyle dostça, arkadaşça beraber olduk. En azından amacımız onların problemlerini dertlerini dinlemek. Biz zaman zaman evlerinde de ziyaret ediyoruz. Hepsi bizim ailemiz. Annemiz, babamız, onun için biz onlara her zaman sahip çıkıyoruz" dedi.

Daha sonra yemeğe geçildi. Birlikte yenilen iftar yemeğinin ardından Vali Günay Özdemir, eşi Nurcan Özdemir ile birlikte, masaları tek tek ziyaret ederek, şehit yakınları ve gazi ailelerinin sıkıntılarını dinledi. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Özdemir İftar Yemeği'n de Şehit ve Gazi Ailelriyle Bir Araya Geldi - Son Dakika


Advertisement