Vali Özdemir, Meriç'te İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Vali Özdemir, Meriç'te İncelemelerde Bulundu

Vali Özdemir, Meriç\'te İncelemelerde Bulundu

Edirne Valisi Günay Özdemir, Meriç ilçesinde incelemelerde bulundu.

22.09.2016 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne Valisi Günay Özdemir, Meriç ilçesinde incelemelerde bulundu.

Hükümet Konağı önünde Meriç Kaymakamı Ali İhsan Başak, daire müdürleri ve muhtarlar tarafından karşılanan Vali Özdemir, ilk olarak kaymakamlığı ziyaret etti. Kaymakam Başak'ın ilçe hakkında brifing sunduğu Vali Özdemir, daha sonra Entegre Hastanesi'ni ziyaret etti. Vali Özdemir, hastanenin eksikleri ve sorunları hakkında bilgi aldı ve eksiklerin bir an önce giderilmesi için çalışmaların tamamlanmasını istedi. Hastanedeki incelemelerinin ardından İlçe Emniyet Amirliği'ni ziyaret ederek Emniyet Amiri Nail Dalsar'dan bilgiler alan Vali Özdemir, ilçede asayiş olaylarının az olduğu ve hırsızlık olayının hiç yaşanmadığını öğrenince Meriç halkını tebrik etti. Vali Özdemir, Emniyet Amirliği ziyaretinin ardından yeni yapılan Hükümet Konağı'nda incelemelerde bulundu.

Meriç Belediyesi Konferans Salonu'nda köy ve mahalle muhtarları ile toplantı düzenleyerek sorunları dinleyen Vali Günay Özdemir, acil olan ihtiyaçların bir an önce çözüleceğini söyledi. Meriç Belediye Başkanı Nihat Yörük'ü ziyaret eden Vali Özdemir, belediyenin yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Özdemir, Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet edip sıkıntılarını dinledi.

Özdemir, Meriç ilçesindeki son ziyaretini ise Jandarma Komutanlığı'na yaptı. İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Tolga Balkan, Vali Günay Özdemir'e ilçenin asayişi hakkında bilgi verdi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Özdemir, Meriç'te İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement