Vali Özefe, Çıldır İlçesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Vali Özefe, Çıldır İlçesini Ziyaret Etti

Ardahan Valisi İbrahim Özefe, Çıldır ilçesini ziyaret ederek, ilçenin sorunları hakkında bildi aldı.

23.09.2016 14:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ardahan Valisi İbrahim Özefe, Çıldır ilçesini ziyaret ederek, ilçenin sorunları hakkında bildi aldı.

Özefe, ziyaretinde, Kaymakam Tamer Kılıç, Belediye Başkanı Yakup Azizoğlu ve daire müdürleri tarafından karşılandı. Daha sonra kaymakamlık ve belediyeyi ziyaret eden Özefe, Kaymakam Kılıç ve Belediye Başkanı Azizoğlu'dan brifing aldı.

Özefe, burada yaptığı konuşmada, ilçelere yönelik ziyaretlerini sürdürdüğünü belirterek, "Burada yapımı devam eden kültür merkezi, TOKİ konutları ve Sınır Ticaret Merkezi inşaatları hakkında bilgi aldık. Yapılacak olan çalışmaları yerinde inceleyeceğiz. Bu güzel ilçemize güzel hizmetler yapmanın gayretindeyiz." diye konuştu.

Entegre Devlet Hastanesinin yapılacağı alanda da incelemelerde bulunan Özefe, Aşıkşenlik Mahallesi'ndeki Halk Ozanı Aşık Şenlik'in türbesini de ziyaret etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Özefe, Çıldır İlçesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tokat'ta meydana gelen depremde Muhsin Yazıcıoğlu Cami'nin dışında hasar oluştu
    22:13 Tokat'ta meydana gelen depremde Muhsin Yazıcıoğlu Cami'nin dışında hasar oluştu

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremde Sivas'ın Şarkışla ilçesindeki Muhsin Yazıcıoğlu Cami'nin dışında bulunan mermer bloklarda hasar meydana geldi. Şarkışla Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, depremin ilçede hissedildiği ancak herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadığı belirtildi. Cami yapısında herhangi bir hasar oluşmadığı ve depremden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinin iletilmesi gerektiği ifade edildi.

  • Depremzede yaşlı kadın korku dolu anları anlattı
    22:11 Depremzede yaşlı kadın korku dolu anları anlattı

    Tokat'ta meydana gelen depremden kaçarken yaralanan yaşlı kadın, yaşadığı korku dolu anları anlattı. Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremde, Nazile Yeşilkaya ocakta madımak yemeği yaparken üstüne betondan tuğlalar düştüğünü ve bayıldığını ifade etti.


Advertisement