Vali Şahin '9. Beyoğlu Sahaflar Festivali'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Vali Şahin '9. Beyoğlu Sahaflar Festivali'ni Ziyaret Etti

Vali Şahin \'9. Beyoğlu Sahaflar Festivali\'ni Ziyaret Etti

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Tepebaşı’nda açılan ‘9.Beyoğlu Sahaf Festivali’ni ziyaret etti.

22.09.2015 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Tepebaşı'nda açılan '9. Beyoğlu Sahaf Festivali'ni ziyaret etti. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ile birlikte 71 stantta 91 sahafın yer aldığı festivali gezen Vali Şahin, "Ülkemizde çok sayıda kitap fuarı yapılıyor ama sahaflarla ilgili böylesine güzel bir organizasyon bildiğim kadarıyla sadece Beyoğlu'nda yapılıyor. Ben Sayın Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ı tebrik ediyorum" dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu tarafından açılışı gerçekleştirilen '9.Beyoğlu Sahaf Festivali'ni İstanbul Valisi Vasip Şahin de ziyaret etti. Vali Şahin'e fuarın ev sahipliğini gerçekleştiren Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan eşlik etti. 71 stantta 91 sahafın yer aldığı festival alanını gezen Vali Şahin ve Başkan Demircan, bütün stantları dolaşarak kitapları, dergileri, gazeteleri inceledi.

On binlerce bilginin bir arada bulunduğu stantları gezdikten sonra kısa bir açıklama yapan Vali Şahin, şunları söyledi: "Yoğun programım dolayısıyla sahaflar festivalinin açılışına katılamadım. Ülkemizde çok sayıda kitap fuarı yapılıyor ama sahaflarla ilgili böylesine güzel bir organizasyon bildiğim kadarıyla sadece Beyoğlu'nda yapılıyor. Ben Sayın Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ı tebrik ediyorum. Aynı zamanda burada yer alan tüm sahafları tebrik ediyor, ziyaret eden herkese de çok teşekkür ediyorum." - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Vali Şahin '9. Beyoğlu Sahaflar Festivali'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement