Vali Şahin, Askerler ve Polislerle Bayramlaştı - Son Dakika
Yerel

Vali Şahin, Askerler ve Polislerle Bayramlaştı

Vali Şahin, Askerler ve Polislerle Bayramlaştı

Samsun Valisi İbrahim Şahin, Kurban Bayramı nedeniyle Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığı ile İl Emniyet Müdürlüğü’ne ziyaretlerde bulunarak, askeri ve emniyet personelinin bayramını kutladı.

04.10.2014 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Valisi İbrahim Şahin, Kurban Bayramı nedeniyle Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığı ile İl Emniyet Müdürlüğü'ne ziyaretlerde bulunarak, askeri ve emniyet personelinin bayramını kutladı.

Son Valiler Kararnamesiyle Samsun'a atanan Vali İbrahim Şahin, İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı'nı ziyaret ederek, burada vatani görevini yapan askerleri ve görev yapan emniyet mensuplarının bayramını kutladı. İl Jandarma Komutanlığı ziyaretinde konuşan Vali Şahin, "'Değerli kardeşlerim; Bu gün dini bayramlarımızın ikincisi olan kurban bayramımızı kutluyorum. Hepiniz farklı yerlerden geldiniz. Bizi, vatanı, milleti ve huzuru korumak için buradasınız. Sizi öncelikle kutluyor bayramınızı tebrik ediyorum. Ailenize, çevrenize ve arkadaşlarınıza güzel bayramınız olsun diyorum. Hepinizi saygı ve sevgi ile kucaklıyorum" dedi.

İl Jandarma Komutanlığı'ndaki bayramlaşma töreninin ardından İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nü ve Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı'nı ziyaret eden Vali İbrahim Şahin, burada vatani görevini yapan askerlerle ve emniyet personelleriyle bayramlaştı. Bayramlaşma törenlerine ayrıca Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, Vali Yardımcısı Mehmet Ali Karatekeli, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hacı Demirezen, İl Emniyet Müdürü Vekili Emin Reşat, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Sg. Alb. Murat Özer ve protokol üyeleri katıldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Şahin, Askerler ve Polislerle Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement