Vali Şahin'den Demircan'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Vali Şahin'den Demircan'a Ziyaret

İstanbul Valisi Vasip Şahin ve İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Altınok, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ı ziyaret etti.

10.11.2014 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Göreve yeni başlayan İstanbul Valisi Vasip Şahin Beyoğlu Belediyesi'ne gelerek Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'a iade-i ziyarette bulundu. Vali Vasip Şahin'in yanında İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Altınok ve Beyoğlu Kaymakamı Osman Ekşi de yer aldı.

Şahin: "Beyoğlu misyonu herkes tarafından kabul edilen bir şehir"

İstanbul Valisi Vasip Şahin yaptığı konuşmada Beyoğlu'nun İstanbul'un en önemli, en tarihi turistik değeri yüksek ve kültürel misyonu herkes tarafından kabul edilen bir şehir olduğunu belirterek, bu misyona uygun bir şekilde Beyoğlu Belediyesi'nin çok güzel çalışmalar yaptığını söyledi. Bu çalışmalardaki başarılarını, kentsel dönüşüm, tarihi ve kültürel yenileme çalışmaları gibi birçok işe imza attığını söyleyen Şahin "Beyoğlu Belediyesi ve Beyoğlu Kaymakamlığı'nın birlikte çalışmaları Beyoğlu'nu daha iyi bir noktaya getirecektir" diye konuştu.

Beyoğlu'nda yapılan çalışmaların başarılı olduğunu söyleyen Vali Vasip Şahin, "Beyoğlu'ndaki en önemli konularından biri huzur ve emniyeti sağlamaktır. Bu konuda emniyetimiz ve valiliğimiz ellerinden geleni yapacaktır" dedi.

Dünyanın incisi olan çok önemli bir vilayete hizmet ettiklerini belirten Demircan, görevlerine yeni başlayan İstanbul Valisi Vasip Şahin ve İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Altınok'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

Serginin ardından belediye binası gezildi

Beyoğlu Belediyesi Sanat Galerisi'nde fotoğrafçı Resul Çelik'in "Gizem Dolu Anadolu" adlı fotoğraf sergisini gezen Vali Şahin, Emniyet Müdürü Altınok ve Başkan Demircan, ardından Türkiye'nin ilk belediye binası olan Beyoğlu Belediyesi Ana Binasını ziyaret ederek son aşamaya gelinen restorasyon çalışmalarını inceledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Şahin'den Demircan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement