Vali Şahin'in Veda Yemeği - Son Dakika
Güncel

Vali Şahin'in Veda Yemeği

Vali Şahin\'in Veda Yemeği

Samsun Valisi İbrahim Şahin görev yerleri değişen mülki amir ve eşleri için veda yemeği verdi.

09.12.2016 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Valisi İbrahim Şahin görev yerleri değişen mülki amir ve eşleri için veda yemeği verdi.

İçişleri Bakanlığının son yayımladığı Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesiyle Samsun'daki görev yerleri değişen vali yardımcısı ve kaymakamlar için bir veda yemeği düzenleyen Vali İbrahim Şahin, buradaki konuşmasında mülki amirlere yeni görev yerlerinde başarı diledi.

Vali Şahin konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Mülki idare mesleğe belirli sürelerde ülkemizin çeşitli bölgelerinde görev yapmayı gerektiren, kendi içerisinde kuralları belli olan bir meslektir. Bu kapsamda Samsun'da belirli bir süre görev yapmış arkadaşlarımız kısa bir süre sonra yeni görev yerlerine gitmek üzere ilimizden ayrılacaklar. Ben sizlerin Samsun'da görev yaptığınız süre içerisinde valilik ve diğer kurumlarla hizmetin gereği olarak çok güzel bir uyum içerisinde görev yaptığınızı ifade ediyorum. Samsun'da görev yapan arkadaşlarımız gerek yerelde yürüttüğü hizmetlerle, gerekse kurum ve kuruluşlarla olan ilişkilerinde belirli bir standardı ve kaliteyi yakalamış durumdadırlar. Samsun'da görev yapan ve yeni görev yerlerine başlamak üzere ilimizden ayrılacak arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Yeni görev yerlerinin kendilerine ve ailelerine hayırlı olmasını diliyorum."

Atanan kaymakamlar adına konuşan Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız da, "Özellikle sayın valimiz gibi bir yöneticiyle çalışmayı şanslı kabul ediyoruz. Sayın valim gerçekten sosyal hayata bakışı, geniş ufuklu olması, öz güveni çok yüksek olması bu gerçekten burada çalışan kamu görevlileri için büyük rahatlık. Yöneticinin böyle olması gerekli diye düşünüyorum. Her zaman gönlümüzün bir kısmı Samsun'da olacaktır. Ben başta valimize, mesai arkadaşlarımıza ve dostlarımıza bu güzel anılarla burada ayrılmamızı sağladıkları için teşekkür ediyorum. Saygı ve sevgilerimi sunuyorum." dedi.

Konuşmaların ardından, Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz mülki idare amir ve eşlerine birer saat hediye etti.

Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci de, Vali Şahin'e kendi yaptığı bir karakalem çalışması portreyi hediye etti.

Veda yemeğinde Jandarma Komutanı Albay Ünsal Ağaoğlu, Sahil Güvenlik Komutanı Albay Murat Özer, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, Adalet Komisyon Başkanı Kemal Alver, valilik birim müdürleri ve eşleri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Şahin'in Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement