Vali Şahin, Özsan Sanayi Sitesi Esnafını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Vali Şahin, Özsan Sanayi Sitesi Esnafını Ziyaret Etti

Vali Şahin, Özsan Sanayi Sitesi Esnafını Ziyaret Etti

Vali Vasip Şahin, beraberinde TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ile birlikte ÖZSAN Sanayi Sitesi’ni ziyaret ederek, buradaki esnafın sorun ve taleplerini dinledi.

29.01.2014 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vali Vasip Şahin, beraberinde TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ile birlikte ÖZSAN Sanayi Sitesi'ni ziyaret ederek, buradaki esnafın sorun ve taleplerini dinledi.

İmalat Demir Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Cevdet Özyalın ile birlikte çok sayıda esnaf odası başkanında katıldığı ziyarette Vali Şahin, ÖZSAN Sanayi Sitesi Kooperatif binasında toplanan esnafla toplanarak burada kooperatif başkanı Hikmet Usuğ'dan bilgi aldı.

ÖZSAN Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Hikmet Usuğ, sitenin hem Bostanbaşı ve hem de Yakınca Belde Belediye sınırlarında kaldığını, ancak bu iki belediyenin de temizlik konusunda kendilerini mağdur ettiğini söyledi.

Usuğ, güvenlik ve elektrik altyapısı konusunda yaşadıkları sıkıntıları da Vali Şahin'e aktardı. Toplantıya katılan esnaf da çevreyolu üzerinden ÖZSAN'a verilen kavşak geçişinden dolayı da teşekkür etti.

MESOB Başkanı Şevket Keskin ise ÖZSAN Sanayi Sitesi'ne çevreyolu üzerinden yeniden yol verilerek kavşak yapılmasından dolayı teşekkür ederek, "Bu kavşak Sayın Valimizin destekleri ile açıldı, Sayın Bakanımız ile de görüşerek bu konudaki sıkıntımızı çözdü. Valimiz her zaman esnafımızla birlikte ve kapısı her zaman esnafa açık. Yaşanan bazı sorunlar büyükşehir ile birlikte daha hızlı çözülecektir" dedi.

TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç da ÖZSAN Sanayi Sitesi'ne yeniden kavşak yapılarak çevreyolu üzerinden yol verilmesinden dolayı teşekkür ederek, "Sıkıntılarınızı biliyoruz. Bunları takip ediyoruz" dedi.

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ise yaşanan mevcut sorunların büyükşehir ile birlikte çözüm bulacağını söyleyerek, büyükşehir ile birlikte ÖZSAN Sanayi Sitesi'ndeki esnafa da artık kredi verebileceklerini söyledi.

Vali Vasip Şahin, kavşağın açılacağı konusunda verdikleri sözü yerine getirdiklerini söyleyerek, kendisine iletilen sorunları da çözümü için takip edeceğini belirtti.

Şahin, Bostanbaşı ve Yakınca Belde Belediyeleri ile görüşeceğini ve sorunların çözümü konusunda takipçi olacağını ifade etti.

Vali Şahin ve beraberindekiler bir süre ÖZSAN Sanayi Sitesi'nde incelemelerde bulundu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Şahin, Özsan Sanayi Sitesi Esnafını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement