"Kütahya'da Koruyucu Aile Sayısı Yeterli Değil" - Son Dakika
Yerel

"Kütahya'da Koruyucu Aile Sayısı Yeterli Değil"

"Kütahya\'da Koruyucu Aile Sayısı Yeterli Değil"

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz ve eşiyle birlikte, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün koruyucu aileleri ve çocukları için düzenlediği iftar yemeğine katıldı.

25.07.2014 01:28  Güncelleme: 08:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz ve eşi Hilal Yılmaz ile birlikte, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün koruyucu aileleri ve çocukları için düzenlediği iftar yemeğine katıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından koruyucu aileleri ve çocukları için düzenlenen iftar yemeğinde, bir konuşma yapan Vali Şerif Yılmaz, "Tüm ailelerimize katılımları için teşekkür ediyorum, yapmış olduğunuz bu hizmetten dolayı hepinizi tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum. Belki Kütahya'da koruyucu aile olarak az sayıdayız. Türkiye ortalamasının altında bir iliz, ama inanın ki Türkiye'de yaşayan herkesin her vatandaşımızın aynı duyarlılığı göstermesi bizim hem dinimizin gereği, hem kültürümüzün gereği, hem insan olarak hepimizin görevidir.Bir yetimin başının okşanmasından daha iyi sevap alan bir kültürde, bırakın başının okşanmasını bu çocukları 24 saat yetiştirdiğiniz için sizlerin maddi değerlerle ulaşılamayacak mükafatınız bulunmaktadır. Yetiştirdiğiniz her çocuğun bir tebessüm ve gülümsemesinden sevap alınan bir dinin bu kadar kutsal bir görevin özellikle toplumda son dönemde başlayan bir kısım yozlaşmadan sonra baktığımız zaman ne kadar önemli olduğunu sizler zaten yaşayarak biliyorsunuz" dedi.

Vali Şerif Yılmaz ve eşi Hilal Yılmaz, iftar yemeği sonrası koruyucu aileler ve çocukları ile sohbet ederek, onların istek ve arzularını dinledi.

İftar yemeğine Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Galip Gültekin, Vali Yardımcısı Sedat Oktar, İl Emniyet Müdür Mehmet Gülnaz, daire müdürleri, kurum personeli ve koruyucu aileleri ile çocukları katıldı.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Kütahya'da Koruyucu Aile Sayısı Yeterli Değil' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement