Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü - Son Dakika
Güncel

Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü

Toplantıya katılan katılımcılar Mersin Valisi Ali İhsan Su'nun konuşması MERSİN - Mersin'de 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla koordinasyon kurulu toplantısı düzenlendi.

25.11.2020 12:05  Güncelleme: 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Toplantıya katılan katılımcılar

Mersin Valisi Ali İhsan Su'nun konuşması MERSİN - Mersin'de 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla koordinasyon kurulu toplantısı düzenlendi.

Mersin Valisi Ali İhsan Su, valilikte düzenlenen koordinasyon, izleme ve değerlendirme toplantısında, temel hedeflerinin mutlu ve huzurlu aile ortamı oluşturmak olduğunu ifade etti.

Bu konuda hem devlet kurumları hem sivil toplum kuruluşlarının ciddi çalışmalar yaptığını aktaran Su, "Bütün bu güzel çalışmalara rağmen zaman zaman toplum içerisinde aile içi şiddet, kadınlara yönelik şiddet görüntüleri ortaya çıkabiliyor. Biz, hep birlikte bunları sıfıra indirmek için toplu bir mücadele gerçekleştiriyoruz." ifadesini kullandı.

Su, daha önceki değerlendirme toplantılarında hazırlanan eylem planı kapsamında birçok çalışma yapıldığını anımsatarak, "İnşallah çalışmalarla bu konuda çok daha iyi bir yere gelmeyi hedefliyoruz. Kadına yönelik şiddete 'sıfır tolerans' diyoruz. Bu konuda asla tolerans yok. Bu konuda toplumumuzu çok ciddi şekilde bilinçlendirmeye ve farkındalık faaliyetlerine hep birlikte devam edeceğiz." dedi.

Toplantıya katılanlar, hem yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı önlemlere hem de günün önemine dikkati çekmek için "Kadına şiddete sıfır tolerans" yazılı maske taktı.

Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement