Vali Süleyman Tapsız'ın İlköğretim Haftası Kutlama Mesajı - Son Dakika
Yerel

Vali Süleyman Tapsız'ın İlköğretim Haftası Kutlama Mesajı

Vali Süleyman Tapsız\'ın İlköğretim Haftası Kutlama Mesajı

Kilis Valisi Süleyman Tapsız, İlköğretim Haftası nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

28.09.2015 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kilis Valisi Süleyman Tapsız, İlköğretim Haftası nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Vali Süleyman Tapsız, bir eğitim-öğretim yılına daha başlıyor olmanın sevincini ve heyecanını hep beraber yaşadıklarını belirtti.

Vali Tapsız, "Milletimizi ve ülkemizi geleceğe güvenle taşımak ve çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarmak için birinci şartın eğitim olduğu bilincindeyiz.Bu anlamda yavrularımızın en güzel şekilde yetiştirilmesi hepimizin ortak hedefidir. Çünkü iyi yetişmiş, ülkesini ve dünyayı tanıyan donanımlı nesiller, hem kendilerinin geleceği hem de ülkemizin ve dünyamızın geleceği açısından son derece önemlidir. Bunun için; idare, öğretmen, veli ve öğrenci koordinasyonunu en güzel şekilde tesis ederek çocuklarımızın başarılı bir şekilde eğitimini gerçekleştirmek için hep beraber gayret edeceğiz. İnsanlar; eğitim yolu ile sadece bilgi ve birikimlerini değil aynı zamanda milli, manevi ve evrensel değerlerini de gelecek nesillere aktarır. İyi bir insan olmak, iyi bir vatandaş olmak, çevresine ve insanlığa faydalı bireyler olarak hizmet etmek ancak ve ancak eğitim yolu ile mümkündür. Değerli anne-babalar, 'Eğitim Ailede Başlar' sözünün ruhuna uygun olarak çocuklarımıza iyi bir model olmalı, öğretmenlerimizle işbirliği içinde çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmelerine katkı sağlamalı ve onların takipçisi olmalıyız" dedi.

Eğitimdeki başarıları ile Türkiye'de "Eğitimde Marka Şehir" olmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifada eden Vali Tapsız, "2015 - 2016 Eğitim ve Öğretim döneminde de önemli başarılar kazanmak amacını taşıyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımızı, ülkemizin ihtiyacı olan eğitimli insan gücü özelliklerine uygun olarak yetiştirmek için Valiliğimiz olarak devletimizin bütün imkanlarını vatandaşlarımızın hizmetine sunma çabası içerisinde olmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle başta sevgili öğrencilerimiz olmak üzere tüm eğitim camiasının İlköğretim Haftası'nı kutluyor, 2015-2016 eğitim-öğretim yılının başarılar getirmesini temenni ediyorum" dedi. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Süleyman Tapsız'ın İlköğretim Haftası Kutlama Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement