Vali Tapsız, İl Özel İdaresi Çalışanlarıyla İftarda Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Vali Tapsız, İl Özel İdaresi Çalışanlarıyla İftarda Bir Araya Geldi

Vali Tapsız, İl Özel İdaresi Çalışanlarıyla İftarda Bir Araya Geldi

Kilis Valisi Süleyman Tapsız, İl Özel İdaresi tarafından verilen iftar programına katıldı.

18.07.2014 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kilis Valisi Süleyman Tapsız, İl Özel İdaresi tarafından verilen iftar programına katıldı.

Doğanhan Restarontta verilen İftar programında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat hoş geldiniz konuşması yaptı.

Ramazan ayının rahmet mağfiret ve kurtuluş ümidinin tazelendiği yardımlaşma dayanışma birlik beraberlik ruhunun canlandığı müstesna bir zaman dilimi olduğunu belirten Vali SüleymanTapsız, bu mübarek Ramazan ayında sofralarımızı fakir fukarayla paylaşmamızı, birbirimizle olan yardımlaşma ve dayanışmayı en üst seviyeye çıkarmamız gerektiğini ifade etti.

Kilis'in sahabeler diyarı olduğunu söyleyen Vali Tapsız, "Kilis merkezde Meşetlik bölgesinde üç yüzün üzerinde sahabe şehit olmuştur, bu şehitlerimizin mezarlarını açığa çıkararak burayı bize yakışan bir hale getirmek istiyoruz" dedi.

Ülkesindeki karışıklıklardan kaçarak Türkiye'ye sığınan Suriyeli sığınmacılara da değinen Vali Süleyman Tapsız, son günlerde Suriyeli kardeşlerimize yönelik bilinçli bir şekilde olumsuz algı operasyonunun yapıldığını söyleyerek, komşu illerde Suriyelilerle ilgili üzücü olaylar yaşandığını Kilisli hemşerilerimizin bu tür provokasyonlara asla pirim vermediğini ve vermeyeceğine inancının tam olduğunu ifade etti.

Vali Tapsız, "Suriyeliler bize sığınmışlar bizden yardım dilemişler biz bunu nasıl geri çevirebiliriz? Bizden yardım isteyen kim olursa olsun tarihimiz boyunca hep yardım etmişiz, yanında olmuşuz. Şu anda da Kilis'te tam bir Ensar-muhacir ilişkisi yaşanıyor ben Kilislileri tebrik ediyor tekrar şükranlarımı iletiyorum" dedi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat'ı ve İl Özel İdaresi personelini tebrik ettiğini belirten Vali Süleyman Tapsız,Özel İdarenin yapmış olduğu çalışmaları yakından takip ettiğini söyledi.

İl Özel İdaresi iftar yemeğine Vali Süleyman Tapsız, Vali Yardımcıları Ahmet Karatepe, Tolga Toğan, Ulaş Akhan, Musabeyli Kaymakamı Muhsin Duran Kalkan, Polateli Kaymakamı Mustafa Çiftçiler, İl Emniyet Müdürü Candemir Özdemir, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, İl Genel Meclisi Başkanı Metin Karakuş daire amir ve müdürleri ile Özel İdare çalışanları katıldı. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Tapsız, İl Özel İdaresi Çalışanlarıyla İftarda Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement