Vali Taşkesen'den Silahlı Saldırı Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Vali Taşkesen'den Silahlı Saldırı Açıklaması

Vali Taşkesen\'den Silahlı Saldırı Açıklaması

Mardin Valisi Mustafa Taşkesen, Dargeçit ilçesinde özel harekat polislerine yönelik yapılan silahlı saldırı ile ilgili açıklama yaptı.

14.06.2014 15:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin Valisi Mustafa Taşkesen, Dargeçit ilçesinde özel harekat polislerine yönelik yapılan silahlı saldırı ile ilgili açıklama yaptı.

Jandarma Teşkilatı'nın 175'inci kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Yenişehir ilçesinde düzenlenen geleneksel jandarma yemeğine katılan Mardin Valisi Mustafa Taşkesen, dün akşam saatlerinde Dargeçit ilçesinde özel harekat polislerine yönelik yapılan ve 1 polis memurunun yaralandığı olayla ilgili açıklamalarda bulundu. Vali Taşkesen, "Dün akşam 19.30 sularında Dargeçit'in hemen çıkışında 3 kilometre mesafede önce jandarma birimlerimize bir taciz ateşi oldu, bundan sonra bölgeye giden özel harekat birimimize yine uzaktan ateş açılmak suretiyle bir saldırı oldu. Saldırıda bir polis memuru yaralandı. Yaralanan polis memuru Midyat Devlet Hastanesi'nde ilk müdahaleden sonra helikopterle Diyarbakır'a gönderildi. Yaralının Diyarbakır'daki tedavisi devam ediyor. Yaralı polis memurunun herhangi bir hayati tehlikesi olmadığını öğrendik, kendisine bu vesileyle geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" dedi. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Vali Taşkesen'den Silahlı Saldırı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement