Vali Tekinarslan, Ağrı Gençlerbirliği Spor Heyetiyle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Vali Tekinarslan, Ağrı Gençlerbirliği Spor Heyetiyle Bir Araya Geldi

Vali Mehmet Tekinarslan, Ağrı Amatör Lig ekiplerinden Ağrı Gençlerbirliği Sporun yönetim kurulu üyeleri, teknik kadrosu ve futbolcularıyla yemekte bir araya geldi.

16.09.2014 14:44  Güncelleme: 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vali Mehmet Tekinarslan, Ağrı Amatör Lig ekiplerinden Ağrı Gençlerbirliği Spor'un yönetim kurulu üyeleri, teknik kadrosu ve futbolcularıyla yemekte bir araya geldi.

Tekinarslan, Stad Kafede verilen yemekten önce yaptığı konuşmada, Ağrılı gençlerin centilmenliği ve saygınlığı ile sporu tamamen kardeşlik, huzur, barış, gelişme ve sevgi aracı olarak bütün ülkeye yansıtacak düzeyde temsil edeceğine inandığını belirtti.

Ağrı'da atletizm, kayak, güreş, halter ve boksta, çok ciddi dünya ölçeğinde başarılı gençlerin olduğunu anımsatan Tekinarslan, şöyle konuştu:

"İnşallah sizler de bu çabaları daha da yüksek bir yere taşıyacaksınız. Ağrı bilinen değerlerinin yanına, futboldaki başarısını ve saygıdeğerliğini de bütün ülkeye gösterecek. Bütün spor dalları gibi futbol da ahlak, disiplin ve terbiyeyle olursa ancak seyre değer olur ve topluma artı getirir. Takımdan emeğinizi, desteğinizi ve birliğinizi esirgemezseniz, arkasında tek vücut durursanız çok güzel başarılar gelir. Takımın, Ağrı'nın her ferdinin desteğine ihtiyacı var. Hep birlikte sahip çıktığımız sürece, bu yorgun şehrin çözülmeyecek hiçbir problemi olmaz. Ama yeter ki kendi içimizde asla taviz vermeyeceğimiz bir takım ortak noktalarımız olsun."

Ağrı Gençlerbirliği Spor yönetiminin bu birlikteliği sağladığını belirten Tekinarslan, bu birlikteliğin devamın da bereket ve başarı olacağına inandığını dile getirdi.

Tekinarslan, Ağrı Belediye Eş Başkanı Sırrı Sakık'ın oğlunun ölüm yıl dönümü nedeniyle kendisine başsağlığı ve oğluna da Allah'tan rahmet diledi. - Ağrı

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Tekinarslan, Ağrı Gençlerbirliği Spor Heyetiyle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement