Vali Toprak, Darende'de İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Güncel

Vali Toprak, Darende'de İncelemelerde Bulundu

Malatya Valisi Mustafa Toprak, Darende ilçesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

09.12.2016 18:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Valisi Mustafa Toprak, Darende ilçesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Vali Toprak, Darende Kaymakamlığını ziyaret ederek, Kaymakam Ali Türk'ten ilçedeki eğitim, güvenlik, yatırımları, kültürel değerler ve asayiş uygulamaları hakkında bilgi aldı.

İlçenin sorunlarını birebir yerinde görmek için Darende'ye geldiğini belirten Vali Toprak, tarihi ve köklü bir geçmişe sahip olan ilçenin Malatya için önemli bir ilçe olduğunu söyledi.

İlçede yapımı devam eden Hükumet Konağı, İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası, Hulusi Efendi İmam Hatip Kompleksi, Cumhuriyet Okulu Kent Müzesi projeleri hakkında bilgi aldıklarını ifade eden Toprak, "Kış ayı ile birlikte durağan bir döne giriyoruz. Ama Darende'de projeler tamamlanmak üzere, hızlı bir şekilde ilerliyor. İnşaatları gezerek çalışmaları yerinde görüp, eksiklerimiz varsa bunları ivedilikle gidermek istiyoruz. Bu şekilde de daha isabetli işler nasıl yapılır, asıl ihtiyaçlar nelerdir, onları görme imkanımız olacak. Bu güzel yatırımlar, inşallah ilçemizin gelişmesine büyük katkı sağlayacak." diye konuştu.

Darende'ye ciddi yatırımlarla önemli eserler kazandırıldığına dikkat çeken Toprak, şöyle konuştu:

"Gelirken Darende Organize Sanayi Bölgesi'ne uğradık. OSB'de tüm çalışmalar tamamlanmış. Darendeli hemşehrilerimin özellikle il dışında ticaretle uğraşan kardeşlerimiz, gönül rahatlığıyla buraya gelerek yatırım yapabilir. OSB'nin cazip avantajlarından faydalanabilirler. Valilik olarak biz elimizden gelen kolaylığı sağlayacağız. İlerleyen zamanda iş adamlarımız ile bir araya gelerek yatırım için teşvikleri anlatacağız."

Daha sonra İlçe Halk Kütüphanesi'nde kaymakamlığın başlattığı "Haftanın Sürpriz Okuruna Sürpriz Hediye" etkinliğinin okurlarına hediye veren Vali Toprak, yapımı devam eden, Hükumet Konağı, İlçe Emniyet Müdürlüğü Binası, Hulusi Efendi İmam Hatip Kompleksi, Kent Müzesi, Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ve Günpınar Şelalesi'nde incelemelerde bulundu.

İlçe ziyaretinde, İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal, İl Kültür ve Turizm Müdürü Levent İskenderoğlu, Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser, ilçe Emniyet Müdür Vekili Ergül Taşkıran, Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce, daire amirleri ve belediye encümenleri de hazır bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Toprak, Darende'de İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement