Vali Toprak, Gazilere Geçmiş Olsun Ziyaretinde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Vali Toprak, Gazilere Geçmiş Olsun Ziyaretinde Bulundu

Vali Toprak, Gazilere Geçmiş Olsun Ziyaretinde Bulundu

Vali Mustafa Toprak, Elazığ Emniyet Müdürlüğüne yapılan bombalı saldırıda ve Tunceli’nin Nazımiye ilçesinde çıkan çatışmada yaralanan gazileri hastanede ziyaret etti.

24.08.2016 10:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vali Mustafa Toprak, Elazığ Emniyet Müdürlüğüne yapılan bombalı saldırıda ve Tunceli'nin Nazımiye ilçesinde çıkan çatışmada yaralanan gazileri hastanede ziyaret etti.

Vali Mustafa Toprak, Elazığ Emniyet Müdürlüğüne yapılan bombalı saldırıda yaralanan Polis Memuru Kenan Güngör'ü İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Başhekim Prof. Dr. Hakan Parlakpınar ve hastane yetkilileri tarafından karşılanan Toprak, Gazi Güngör'ü ziyareti sonrası Başhekim Prof. Dr. Parlakpınar'dan tedavi ve sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Hastanede bulunan Gazi Polis Memuru Güngör'ün ailesine de geçmiş olsun diyerek, acil şifalar diledi.

Tunceli'nin Nazımiye ilçesine sızmaya çalışan kalabalık terörist grubu ile çıkan çatışmada yaralanarak Malatya Devlet Hastanesinde tedavi görev Komiser Yardımcısı Burak Bilkay ve Polis Memuru Özkan Toprak'ı da ziyaret eden Toprak, gazilere geçmiş olsun dileklerini iletti. Toprak, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette hastane yetkililerinden gazilerin tedavi süreçleri ve sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Toprak, canlarını hiçe sayarak vatan uğruna göstermiş oldukları kahramanlık ve cesaretten dolayı, gazilere teşekkür edip, acil şifalar dilerken ailelerine de geçmiş olsun dileklerini iletti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Toprak, Gazilere Geçmiş Olsun Ziyaretinde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement