Vali Tuna'dan Sarıcakaya İlçesine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Vali Tuna'dan Sarıcakaya İlçesine Ziyaret

Vali Tuna\'dan Sarıcakaya İlçesine Ziyaret

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Sarıcakaya ilçesinde incelemelerde bulundu.

01.04.2015 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Sarıcakaya ilçesinde incelemelerde bulundu.

Sarıcakaya Kaymakamlığı binası önünde karşılanan Vali Tuna, Sarıcakaya Kaymakamı Turan Soğukoluk, Sarıcakaya Belediye Başkanı Faruk Güler, Sarıcakaya Milli Eğitim Müdürü Kürşad Önder Ceylan, Sarıcakaya İlçe Jandarma Komutanı Şakir Kiper ve Sarıcakaya İlçe Emniyet Amiri Mehmet Ali Akkurt ile kaymakamlık toplantı salonunda bir araya geldi.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Sarıcakaya Belediyesine geçen Vali Tuna, yapılan çalışmalar hakkında Başkan Güler'den brifing aldı. Belediyedeki toplantıda, Belediye Meclis üyeleri ve muhtarlar da hazır bulundular. Daha sonra, Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı kalıcı eserler projesi kapsamında yer alan, Sarıcakaya Kültür Evi'ni yakından inceleyen Vali Tuna, Sarıcakaya Belediyesi ve Eskişehirspor tarafından birlikte hazırlanan proje kapsamındaki, Sarıcakaya'da doğal güzellikleriyle bilinen ve Sakarya nehri kıyısına yapılacak olan Eskişehirspor tesis alanını yerinde inceledi. Vatandaşlarla da bir araya gelen Vali Tuna'ya, Sarıcakayalı ahşap ustası Fehmi Ulu tarafından ağaçtan yapılmış bir Yunus Emre tablosu hediye edildi.

Ayrıca Vali Tuna ile beraber gelen eşi Pervin Tuna, Başkan Gülerin Eşi Nuray Güler eşlik etti. Bayan Tuna ve Bayan Güler, Halk Eğitim Merkezindeki bayan kursiyerleri ziyaret ederek hazırlanan eserler hakkında bilgi aldılar. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Tuna'dan Sarıcakaya İlçesine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement