Vali Tuna, İl Genel Meclisi Üyelerine Plaket Verdi - Son Dakika
Yerel

Vali Tuna, İl Genel Meclisi Üyelerine Plaket Verdi

Vali Tuna, İl Genel Meclisi Üyelerine Plaket Verdi

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, 30 Mart'ta görev süreleri dolacak olan İl Genel Meclisi üyelerine plaket verdi.

15.03.2014 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, 30 Mart'ta görev süreleri dolacak olan İl Genel Meclisi üyelerine plaket verdi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Tuna, üyeler için düzenlenen veda etkinliğinde yaptığı konuşmada, mahalli idareler seçimleri ile İl Genel Meclisi'nin görevlerinin, Büyükşehir Belediyesine devredileceğini belirtti.

Tuna, vatandaşa sunulan hizmetin aksaklık yaşanmadan daha ileriye götürülmesinin önemli olduğunu aktararak, şunları kaydetti:

"Bu zamana kadar Eskişehir menfaatleri için birlikte uyum içinde çalıştık. Sizin aranızdaki uyum, birlik ve beraberlik, bizleri de memnun etti. Bunu takdir etmek lazım. Hepiniz ilimizdeki belli bölgeleri temsil ediyordunuz. Hizmette sınır yok. Sizlerin, sahip olduğunuz birikimi ve donanımı, yine ileride bu tarz görevlerde kullanacağınıza inanıyorum."

İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Yapıcı ise "Çalışma arkadaşlarımın bu zamana kadar yapıcı anlayışı, hoşgörüsü ve birlikte çalışma ortamında gösterdikleri gayret, Eskişehir'e örnek olmuştur" ifadesini kullandı.

Vali Tuna, program sonunda Yapıcı ile İl Genel Meclisi üyelerine hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, birer plaket verdi. Ayrıca, 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı yayımlarından oluşan kitap seti hediye etti.

Yapıcı ise Tuna'ya, günün anısına el işlemeli ahşaptan yapılmış ve üzerinde Yıldırım Beyazıt'ın tuğrası olan tabloyu takdim etti.

Meclis toplantılarını takip eden basın mensuplarına da birer plaketin verildiği etkinlikte, vali yardımcıları Nurullah Naci Kalkancı, Günhan Yazar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yusuf Balcı, Tepebaşı Kaymakamı Mustafa Ünaldı, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği daire başkanları da hazır bulundu. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Tuna, İl Genel Meclisi Üyelerine Plaket Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement