Vali Türker, Agc'yi Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Vali Türker, Agc'yi Ziyaret Etti

Vali Türker, Agc\'yi Ziyaret Etti

Vali Muammer Türker, Antalya Gazeteciler Cemiyeti'ni (AGC) ziyaret etti.

20.11.2015 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vali Muammer Türker, Antalya Gazeteciler Cemiyeti'ni (AGC) ziyaret etti.

AGC Başkanı Mevlüt Yeni ve Yönetim Kurulu üyelerince karşılanan Vali Türker, cemiyetin Kaleiçi'ndeki binasını gezdi.

Ziyarette Antalya'nın ev sahipliğinde gerçekleşen G20 Liderler Zirvesi'ne ilişkin değerlendirmelerde bulunan Türker, insanların Antalya algısının olumlu anlamda değiştiğini ve değişmeye de devam edeceğini belirtti.

Bu değişimi Antalya Havalimanı'nda dünya liderlerini uğurlarken kente ilişkin aldıkları geri bildirimde de çok açık bir şekilde gördüklerini anlatan Türker, başta ABD Başkanı Barack Obama olmak üzere birçok liderin Antalya'ya yeniden gelme dileğini ilettiğini söyledi.

Türker, G20 dolayısıyla Antalya'nın muazzam bir yatırım aldığına da dikkati çekerek, "Sonuçta yapılanlar G20 için olsa bile kentte kalıcı eserler haline geldi. Kavşaklardan zirvenin gerçekleştiği bölgenin internet altyapısının iyileştirilmesine, gözle görülmeyen Serik'te sel baskınları ve taşkınlara ilişkin alt yapı düzenlemelerine aynı zamanda turizmde önemli bir marka olan Belek bölgesinde kalıcı yatırımlar oldu" dedi.

"G20 Liderler Zirvesi'nin logosunu kalıcı olarak kullanmayı hedefliyoruz"

Zirvenin ardından ortaya çıkan enerjinin sürdürülebilir olmasının önemli olduğuna dikkati çeken Türker, bu amaçla G20 Liderler Zirvesi'nin logosunu kalıcı olarak kullanmayı hedeflediklerini anlattı.

Türker, konuyla ilgili Dışişleri Bakanlığıyla irtibata geçerek, gerekirse logonun fikri mülkiyet hakları da alınarak Antalya'nın dünyanın en önemli zirvelerinden birine ev sahipliği yaptığını her platformda vurgulamayı amaçladıklarını söyledi.

Cemiyet Başkanı Mevlüt Yeni de ziyareti dolayısıyla Türker'e teşekkür etti ve AGC'nin flamasını takdim etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Türker, Agc'yi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement