Vali Türker Finike'de Ziyaret ve İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Güncel

Vali Türker Finike'de Ziyaret ve İncelemelerde Bulundu

Antalya Valisi Muammer Türker, Vali Yardımcıları Mehmet Yavuz ve Hamdi Bolat ile Finike ilçesinde ziyaret ve incelemelerde bulundu.

13.05.2016 10:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Valisi Muammer Türker, Vali Yardımcıları Mehmet Yavuz ve Hamdi Bolat ile Finike ilçesinde ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Hükümet konağı önünde Finike Kaymakamı Mesut Yakuta, Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu ve ilçe protokolü tarafından karşılanan Vali Türker'e, makamda Kaymakam Yakuta tarafından brifing verildi.

Türker, burada yaptığı konuşmada, ilçelere ziyaretlerinin devam ettiğini söyledi. İlk ziyaretlerde daha çok resmi makamlarla bir araya geldiklerini anlatan Türker, sonraki ziyaretlerinde ticaret odası, sanayi odası, turizmle ilgili kuruluşları, tarihi ve antik kentleri ziyaret ettiklerini ifade etti.

Daha sonra beraberindekilerle restore edilmekte olan eski belediye hizmet binasında incelemelerde bulunan Türker, Finike Belediye Başkanı Sarıoğlu'ndan bilgi aldı.

Finike'de son olarak ilçeye 30 kilometre uzaklıkta bulunan tarihi antik kenti Arykanda'da tiyatro, nekropol, kilise ve villa kompleksini gezen Türker'e, Antalya Müzesi'nden Onur Kara tarafından bilgi verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Türker Finike'de Ziyaret ve İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement