Vali Türker Görevine Başladı - Son Dakika
Yerel

Vali Türker Görevine Başladı

Vali Türker Görevine Başladı

Valiler kararnamesiyle Antalya Valiliğine atanan Vali Muammer Türker, Türkiye’nin gözbebeği şehrinin Antalya olduğunu ve İstanbul’dan sonra en fazla tanın şehir olduğunu söyledi.

13.10.2014 12:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Valiler kararnamesiyle Antalya Valiliğine atanan Vali Muammer Türker, Türkiye'nin gözbebeği şehrinin Antalya olduğunu ve İstanbul'dan sonra en fazla tanın şehir olduğunu söyledi.

Valiler kararnamesiyle Antalya Valiliğine atanan Vali Muammer Türker kente geldi. Sabah saat 10.00'da Ankara'dan Antalya'ya gelen Vali Türker'i Havalimanında Vali Vekili Turan Eren karşıladı. Daha sonra valilik binasına Vali Türker çiçeklerle karşılandı. Karşılama törenin ardından Vali Yardımcıları ve Kaymakamlarla yapacağı toplantı öncesi Vali Muammer Türker, Türkiye'nin marka şehrinin Antalya olduğunu söyledi.

Antalya'ya atanmaktan mutlu olduğunu ifade eden Vali Türker, "Antalya, İstanbul'dan sonra en fazla tanınan bir şehir. Türkiye'nin de göz bebeği. Antalya dendiğinde zaman turizm ve tarım sektörü akla geliyor. Bunların dışında da Antalya, yılın 12 ayı 7/24 canlı yaşayan bir şehir. 27 yıllık bir devlet tecrübemi Antalyalılar ve memleketimizin hizmetine sunmaktan mutluluk duyacağım" dedi.

"EXPO TÜRKİYE VE ANTALYA'NIN ÖNEMLİ PROJESİ"

2016 yılında düzenlenecek olan EXPO'nun Antalya ve Türkiye açısından çok önemli bir proje olduğunu hatırlatan Vali Türker, "EXPO'ya en iyi şekilde hazırlanmamız gerekiyor. En ufak bir hata kaldırmayabilir. EXPO için çalışmalar devam ediyor" dedi.

G20 ZİRVESİ ANTALYA'DA TOPLANIYOR

G20 zirvesinin 2015 yılında Antalya'da toplanacağını belirten Vali Türker, "2015 yılında önemli devlet liderlerini ağırlayacağımız G20 zirvesi var Antalya'da. Bunların dışında da Antalya'nın çok önemli alanları var. Antalya sadece turizm ve tarımdan ibaret değil. Bütün ilgililer ile çalışmalara elimizden geldiği kadar katkıda bulunmaya çalışacağız. Antalya aslında çok ciddi potansiyeli olan bir vilayet. Biz onları elimizden geldiği kadar yönlendirici rol oynayacağız. Ama burada sivil toplum, özel sektör çok önemli. Biz bütün bunlarla çalışma içerisinde olacağız. Ben kişisel olarak yöneticilik hayatımda fikre saygı göstermeye çalıştım. Hoşgörü ve saygı çerçevesi içerisinde çalışmaya gayret ettim. Sadece kamu görevlilerini değil kamunun dışında ki sivil toplum, özel sektör ve yerel yönetimlerden de çok ciddi öneriler bekliyoruz. Hatta eleştiri de bekliyoruz. Eleştiri yaparken sadece eleştirmek için değil ama öneri ile birlikte gelirse biz bundan mutluluk duyarız. Fikir farklılıklarını da zenginlik olarak görüyoruz. Antalya'nın imaj boyutu çok önemli" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Türker Görevine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement