Vali Tutulmaz'dan, Yeni Siirt Devlet Hastanesinde İnceleme - Son Dakika
Yerel

Vali Tutulmaz'dan, Yeni Siirt Devlet Hastanesinde İnceleme

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, yapımı tamamlanan 400 yataklı yeni Siirt Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu.

13.08.2014 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, yapımı tamamlanan 400 yataklı yeni Siirt Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu

Hastaneyi ziyaret eden Vali Tutulmaz, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri uzman Dr. Fikret Can ve Kamu Hastaneler Birliği Mali Hizmetler Başkanı Yener Tanık'tan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Dr. Can, ek binada bulunan polikliniklerin yeni hastanede hizmet vermeye başladığını, 10 güne kadar acil servisi yeni hastaneye taşıyacaklarını, 20 güne kadar da eski hastane binasındaki tüm birimlerin yeni hastane binasında hizmet vermeye başlayacağını söyledi.

TOKİ'den alınan eski SSK binasının bundan sonra Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği ile Halk Sağlığı İl Müdürlüğü olarak kullanılacağını ifade eden Can, çalışmaların hızla sürdüğünü kaydetti.

Tutulmaz, hastanenin temiz bir şekilde hastalara hizmet vermesi gerektiğini dile getirerek, sağlık personelinin de hastalara şefkatle ve anlayışla yaklaşmasını istediklerini belirtti.

Siirt Devlet Hastanesinin yeni binada vatandaşlara daha kaliteli bir sağlık hizmeti vereceğine işaret eden Tutulmaz, serviste yatan hastaları ziyaret ettikten sonra hastaneden ayrıldı. - Siirt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Tutulmaz'dan, Yeni Siirt Devlet Hastanesinde İnceleme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement