Son dakika Antalya haberleri, Antalya son dakika, son dakika Antalya

Son Dakika Antalya Haberleri

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Halkın taleplerinin kavgasını yapacağım
    17:20 CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Halkın taleplerinin kavgasını yapacağım

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya Gazipaşa'da yaptığı konuşmada, yerel seçimlerde Tayyip Erdoğan ile kavga etmek istemediğini belirterek, emeklinin, köylünün, işsizin ve gençlerin hakları için mücadele edeceğini söyledi. Özel, ayrıca Antalya'nın üvey evlat muamelesi görmemesi gerektiğini vurguladı ve emeklilerin ittifakının en güçlü ittifak olduğunu ifade etti.

  • Antalya'da lastik botla Yunanistan'a geçmeye çalışan 13 düzensiz göçmen yakalandı
    13:31 Antalya'da lastik botla Yunanistan'a geçmeye çalışan 13 düzensiz göçmen yakalandı

    Antalya'nın Kaş ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından durdurulan lastik botta 13 düzensiz göçmen ve bir göçmen kaçakçısı yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

  • Muhittin Böcek, AKP'li Rakibini Hedef Aldı, 'Antalya Deprem Planı İçin Evrak Göndermeyen Tek Belediye Kepez'di.
    16 Mar Muhittin Böcek, AKP'li Rakibini Hedef Aldı, "Antalya Deprem Planı İçin Evrak Göndermeyen Tek Belediye Kepez'di.

    Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, AKP adayı Hakan Tütüncü'yü hedef aldı. Tütüncü'nün Kepez Belediye Başkanıyken deprem master planını hazırlamayan tek başkan olduğuna dikkati çeken Başkan Böcek, "Şimdi ‘Deprem master planı yapacağım’ diyor. Bu duruma Antalyalılar ‘Önce neredeydin’ demeyecek misiniz” diye sordu.

  • AK Parti Milletvekili Atay Uslu, Kemer'de destek istedi
    14 Mar AK Parti Milletvekili Atay Uslu, Kemer'de destek istedi

    AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Kemer ilçesinde Cumhur İttifakı'nın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü ve İlçe Belediye Başkan adayı Rahman Şeker için destek istedi. Uslu, Kemer Belediye Başkan adayı Rahman Şeker ve meclis üyesi adaylarıyla ev ve esnaf ziyaretlerinde bulunarak, Kemer'in yıllardır belediyecilik hizmetlerinden mahrum kaldığını belirtti ve adaylarının Kemer'i hak ettiği noktaya taşıyacağını vurguladı. Ayrıca, Uslu, 15 yıldır Kepez'de önemli hizmetler yapan Hakan Tütüncü ile de büyükşehrin hak ettiği hizmeti alacağını ifade etti.

  • Alanya'da Kamyon ile Motosiklet Çarpıştı: 1 Ölü
    13 Mar Alanya'da Kamyon ile Motosiklet Çarpıştı: 1 Ölü

    Antalya'nın Alanya ilçesinde meydana gelen trafik kazasında kamyon ile motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kamyon sürücüsü gözaltına alındı.

  • Finike'de Otomobil Çarpışması: 4 Yaralı
    11 Mar Finike'de Otomobil Çarpışması: 4 Yaralı

    Antalya'nın Finike ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Kenan Nergiz'in kullandığı bir otomobil ile Mehmet Karadaş'ın kullandığı başka bir otomobil çarpıştı. Kazada, sürücülerin yanı sıra Halil Gülmez ve İsmail Bückü de yaralandı. Olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi ve yaralılar Finike Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

  • Antalya'da ehliyetsiz sürücünün çarptığı motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
    10 Mar Antalya'da ehliyetsiz sürücünün çarptığı motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

    Antalya'nın Kumluca ilçesinde ehliyetsiz bir sürücünün kullandığı otomobil, yaya geçidinden karşıya geçmeye çalışan bir motosiklet sürücüsüne çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kamerasına yansırken, genç kadının 1 ay önce evlendiği ve eşinin iş yerine giderken kaza olduğu öğrenildi.

  • Alanya'da çatıda tamirat yapan işçi hayatını kaybetti
    10 Mar Alanya'da çatıda tamirat yapan işçi hayatını kaybetti

    Antalya'nın Alanya ilçesinde çatıda tamirat yapan iki işçi, dengelerini kaybederek yaklaşık 8 metre yüksekten düştü. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, işçilerden birinin hayatını kaybettiğini belirledi. Diğer işçinin ise tedavisine devam ediliyor. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Alanya'da Çatıdan Düşen İşçi Hayatını Kaybetti
    09 Mar Alanya'da Çatıdan Düşen İşçi Hayatını Kaybetti

    Antalya'nın Alanya ilçesinde bir evin çatısında onarım çalışması yapan iki işçi, dengelerini kaybederek 8 metre yükseklikten düştü. Olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı işçiler hastaneye kaldırıldı, ancak H.T. yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Advertisement