Vali Yaman Gemi Simülatörü Kullandı - Son Dakika
Yerel

Vali Yaman Gemi Simülatörü Kullandı

Vali Yaman Gemi Simülatörü Kullandı

Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, Ayvalık Pakmaya Kenan Kaptan Denizcilik Teknik ve Anadolu Lisesi’ne yönelik bir inceleme ziyareti gerçekleştirdi.

17.04.2015 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, Ayvalık Pakmaya Kenan Kaptan Denizcilik Teknik ve Anadolu Lisesi'ne yönelik bir inceleme ziyareti gerçekleştirdi.

Beraberinde Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen ve daire amirleriyle gerçekleştirdiği ziyarette Vali Yaman, Okul Müdürü Hüseyin Aday'dan okulun sorunları ve yeni gerçekleşen yatırımlar hakkında brifing aldı.

Kuzey Ege'nin denizcilik alanındaki tek okulu olma özelliğine sahip okula, Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2015 yatırım programı kapsamında bir iskele yapılmasına ait proje hakkında bilgiler alan Balıkesir Valisi Mustafa Yaman'ın memnuniyeti ise adeta gözlerinden okundu.

Geleceğin kaptanlarını yetiştiren Ayvalık Pakmaya Kenan Kaptan Denizcilik Teknik ve Anadolu Lisesi'nde, öğrencilerin uygulamalı gemi kullanımı derslerini gördükleri Köprü Üstü Simülatör Atölyesinde incelemelerde bulunan Balıkesir Valisi Yaman, burada simülatördeki gemiye kaptanlık etmeyi de ihmal etmedi.

Vali Yaman'ın oldukça ustalıkla kullandığı gemiyi sanal ortamda İstanbul Boğaz Köprüsü'nden son derece kötü hava koşullarına rağmen kazasız belasız geçirmesi ve son derece başarılı bir şekilde iskeleye yanaştırması ise beraberindekiler tarafından şaşkınlık ve büyük bir takdirle karşılandı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Yaman Gemi Simülatörü Kullandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement