Vali Yardımcısı Hüdayer Mete Buhara Emet'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Vali Yardımcısı Hüdayer Mete Buhara Emet'i Ziyaret Etti

Vali Yardımcısı Hüdayer Mete Buhara Emet\'i Ziyaret Etti

Kütahya Vali Yardımcısı Hüdayar Mete Buhara, Emet Kaymakamı Mahmuthan Arslan ve Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca’yı makamında ziyaret etti.

15.02.2016 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya Vali Yardımcısı Hüdayar Mete Buhara, Emet Kaymakamı Mahmuthan Arslan ve Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca'yı makamında ziyaret etti.

Daha önce Emet ilçe Kaymakamlığı görevinde bulunan, Kütahya Vali Yardımcısı Mete Buhara, Emet kaymakamlığı döneminde proje aşamasındaki çalışmaların durumları hakkında Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca'dan bilgi aldı.

İlçede geçtiğimiz yıl yapımı tamamlanan hükumet meydanı ve Kütahya bölgesinin en önemli turizm projelerinden olan İki Taş Kanyonu projelerinin mimarlarından olan Kütahya vali yardımcısı Hüdayar Mete Buhara, yapılan çalışmalarda gelinen noktadan dolayı çok mutlu olduğunu, İki Taş kanyonun tamamlanması ile Emet ilçesine çok büyük oranda yerli ve yabancı turistin geleceğini söyledi.

Vali Yardımcısı Mete Buhara'nın, Emet Kaymakamlığı döneminde ilçenin gelişmesi için çok önemli projelere imza attığını söyleyen Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, Buhara'ya teşekkür ederken başta kendi enerji ihtiyaçlarını karşılayacakları enerji projesi olmak üzere ilçede yapılan yeni çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, "Bor madenleri ve Termal Turizm açısından çok zengin kaynaklara sahip olan Emet ilçemiz, devletimizin yeni bor ve turizm yatırımları ile gün geçtikçe büyümektedir. İlçemiz için devlet yatırımları kadar, özel sektör yatırımları da gelişim açısından çok büyük önem taşımaktadır. Emet ilçesi turizm yatırımları için oldukça cazip bir yerdir. Tüm özel yatırımcıları ilçemize bekliyoruz" dedi. (MS-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Yardımcısı Hüdayer Mete Buhara Emet'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement