Vali Yardımcısı: Spor Yapın, Ben Gibi Obez Olmayın - Son Dakika
Güncel

Vali Yardımcısı: Spor Yapın, Ben Gibi Obez Olmayın

Vali Yardımcısı: Spor Yapın, Ben Gibi Obez Olmayın

Burdur Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından 'Obezite ile Mücadele' programı kapsamında ortaokul ve lise öğrencilerine 462 bisiklet dağıtıldı.

20.05.2016 14:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdur Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından 'Obezite ile Mücadele' programı kapsamında ortaokul ve lise öğrencilerine 462 bisiklet dağıtıldı. Vali Yardımcısı Hayri Sandıkçı öğrencilere, "Spor yapın, ben gibi obez olmayın" dedi.

Bisiklet dağıtım törenine Vali Yardımcısı Hayri Sandıkçı, Defterdar Sedat Ayyıldız, Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram, İl Halk Sağlığı Müdürü Sevinç Sütlü, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Törende konuşan Halk Sağlığı Müdürü Sevinç Sütlü, 'Türkiye Hareketli Yaşam ve Sağlıklı Beslenme' programı çerçevesinde bisiklet dağıtımı yaptıklarını söyledi.

Vali Yardımcısı Hayri Sandıkçı ise "Hareketsizliğe, rahatlığa başvurmayın. Sonra ben gibi obez olursunuz. Meslek hayatı ve meşguliyetler sonucu sporu bıraktım. Böyle oldum. Her zaman genç kalmak için spor yapmak lazım. Sporu sürdürün" diye konuştu. Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından öğrencilere bisiklet dağıtıldı.

- Burdur

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vali Yardımcısı: Spor Yapın, Ben Gibi Obez Olmayın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement