Eskişehir Vali Yardımcısı Ünal Yıldırım Vefat Etti - Son Dakika
Güncel

Eskişehir Vali Yardımcısı Ünal Yıldırım Vefat Etti

Eskişehir Vali Yardımcısı Ünal Yıldırım Vefat Etti

Eskişehir Vali Yardımcısı Ünal Yıldırım, bir süre önce geçirdiği rahatsızlık sebebiyle tedavi gördüğü ESOGÜ Tıp Fakültesi Hastanesinde hayatını kaybetti.

19.01.2015 12:51  Güncelleme: 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Vali Yardımcısı Ünal Yıldırım, bir süre önce geçirdiği rahatsızlık sebebiyle tedavi gördüğü Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Eskişehir Valiliğince konuyla alakalı yapılan açıklamada, Ünal Yıldırım'ın cenazesinin, bugün Sami Ramazanoğlu Camii'nden ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlığa defnedileceği ifade edildi. Ayrıca, Yıldırım için Eskişehir Valiliği önünde saat 13.50'de bir tören düzenleneceği bildirildi.

ÜNAL YILDIRIM KİMDİR?

Babasının öğretmen olması nedeniyle, ilkokulu değişik yerlerde okuyan Ünal Yıldırım, 4 Mayıs 1951 tarihinde Mihalıççık ilçesinin Güce Köyü'nde doğdu. Ortaokul ve liseyi Bilecik Ertuğrul Gazi Lisesi'nde parasız yatılı olarak bitiren Yıldırım, 1975 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun oldu. 1979 yılında Eskişehir Kaymakam Adayı olarak mesleğe başlayan Yıldırım, sırasıyla; Eskişehir'in Sivrihisar, Mahmudiye, Bilecik'in Pazaryeri ilçesi ve Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesinde kaymakam vekilliklerinde bulundu. Daha sonra Yıldırım, 1981 yılında asaleten Yozgat'ın Sorgun İlçe Kaymakamı ve o günün gereği olarak Belediye Başkanlığını birlikte yürüttü. Niğde'nin Çamardı ilçe kaymakamı, Erzurum'un Çat ilçe kaymakamı, Van Vali Yardımcılığı ve Şırnak Vali Yardımcılığı görevlerinde de bulunan Yıldırım, Amasra Kaymakamlığı görevinde iken bir yıl süreyle Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) yurt dışı görevinde bulundu. Yurt dışı görev süresinin bitmesinden sonra Yıldırım, Edirne'nin Uzunköprü ilçe Kaymakamlığı, Burdur Vali Yardımcılığı, Düzce Vali Yardımcılığı ve Bilecik Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

Ünal Yıldırım, 30 Temmuz 2010 tarih ve 2010/504 sayılı Müşterek Kararnameyle Eskişehir Vali Yardımcılığına atanmıştı. Aynı zamanda Türk İdareciler Derneği Eskişehir Şube Başkanlığı'nı yürüten Yıldırım, evli ve bir 1 çocuk babasıdır. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eskişehir Vali Yardımcısı Ünal Yıldırım Vefat Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tabela iddiaları yalanlandı
    07:38 Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tabela iddiaları yalanlandı

    31 Mart seçimleri sonrasında akaryakıt fiyatlarının artarak 3 haneli rakamlara çıkacağı iddiasıyla dağıtım şirketlerinin yeni tabela talebinde bulunduğu haberleri yalanlandı. İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından yapılan açıklamada, akaryakıt dağıtım şirketlerinin böyle bir talepte bulunmadığı belirtildi. Kamuoyunu manipüle etmek amacıyla üretilen dezenformasyonlara itibar edilmemesi gerektiği vurgulandı.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var
    07:00 Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var

    İstanbul Küçükçekmece'de iplik üretimi yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edilirken, fabrikada mahsur kalan işçiler olduğu iddia ediliyor.


Advertisement