Vali Yavuz: "Biz Vatandaşımızı Şefkatle Kucaklarken Terör Örgütlerinin Üzerine de Balyoz Gibi... - Son Dakika
Güncel

Vali Yavuz: "Biz Vatandaşımızı Şefkatle Kucaklarken Terör Örgütlerinin Üzerine de Balyoz Gibi...

Muş Valisi Seddar Yavuz, vatandaşı şefkatle kucaklarken, terör örgütlerinin üzerine "balyoz gibi" ineceklerini söyledi.

30.08.2016 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş Valisi Seddar Yavuz, vatandaşı şefkatle kucaklarken, terör örgütlerinin üzerine "balyoz gibi" ineceklerini söyledi.

Vali Yavuz, İl Özel İdaresi'nce merkeze bağlı Kepenek, Donatım ve Soğucak köy yollarındaki sıcak asfalt çalışmalarını inceledi.

Yavuz, burada yaptığı açıklamada, hükümetin gönderdiği kaynaklarla yol standartlarını daha iyi noktaya getirdiklerini kaydetti.

Devletin güçlü olduğunu ve her türlü yatırımı yapabileceğini anlatan Yavuz, şöyle konuştu:

"Ama sorunumuz ne? Sorunumuz insanımıza daha fazla sahip çıkmak, sahip çıkacağız. Tabi terör örgütlerinin hedefi hizmetlerimizi ve yatırımlarımızı engellemektir. Hepinizin bildiği gibi göreve geldiğimizden buyana birçok iş makinesini terör örgütü mensupları hedef almıştır. İşleri hedef almıştır, memurları hedef almıştır. Fakat şurada net bir ayrım yapıyoruz, vatandaşımızı şefkatle kucaklarken terör örgütlerinin üzerine de balyoz gibi ineceğiz."

Yavuz, devlet olarak Türkiye'de yaşayan 79 milyon vatan evladını mutlu ettiklerini ve sorunlarını çözdükleri sürece kendilerinin de mutlu olduğunu ve geleceğe güvenle baktıklarını ifade etti.

Terör örgütlerinin temel amacının vatandaşa yapılan hizmetleri engellemek olduğunu anlatan Vali Yavuz, şunları kaydetti:

"Ama vatandaşımızın huzurunu, kamu düzenini ve kamu güvenliğini bozan, devletin yatırım ve hizmetlerine mani olmaya çalışan bu hain örgütler, Türkiye'nin yükselişini engellemek istiyorlar. İşte hem 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminde hem de PKK ve DAİŞ gibi terör örgütlerinin hedefi aslında Türkiye'nin bu önlenemez yükselişini yavaşlatmak, mümkün olursa engellemektir."

Vali Yavuz, şu ana kadar 305 kilometre yolu Muş'a kazandırdıklarını bildirdi.

Vali Yavuz: "Biz Vatandaşımızı Şefkatle Kucaklarken Terör Örgütlerinin Üzerine de Balyoz Gibi...
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Yavuz: 'Biz Vatandaşımızı Şefkatle Kucaklarken Terör Örgütlerinin Üzerine de Balyoz Gibi... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement