Vali Yavuz'dan Garnizon Komutanlığı ve Üniversiteye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Vali Yavuz'dan Garnizon Komutanlığı ve Üniversiteye Ziyaret

Vali Yavuz\'dan Garnizon Komutanlığı ve Üniversiteye Ziyaret

Muş Valisi Seddar Yavuz, İl Garnizon Komutanlığı ve Alparslan Üniversitesi Rektörlüğü’nü ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundu.

21.10.2015 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş Valisi Seddar Yavuz, İl Garnizon Komutanlığı ve Alparslan Üniversitesi Rektörlüğü'nü ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundu.

Muş Valisi Seddar Yavuz, ilk olarak 49. Komando Tugay Komutanlığı'nı ziyaret etti. Vali Yavuz, İl Garnizon Komutanı Piyade Kurmay Albay İsmail Işık tarafından karşılandı. Garnizon Komutanlığı ziyaret defterini imzaladıktan sonra askeri erkanla bir süre sohbet eden Vali Yavuz, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Daha sonra Muş Alparslan Üniversitesi Rektörlüğü'ne geçen Vali Yavuz'u Rektör Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat karşıladı. Rektörlük makamında basına kapalı olarak gerçekleşen ziyaret sonrasında üniversite yerleşkesini, sosyal tesis inşaat çalışmaları ile açılması planlanan acil müdahale yolu ve üniversite yeni giriş kapısı yolu çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Yavuz, daha önceden belirlenen programına katılmak üzere buradan ayrıldı. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Yavuz'dan Garnizon Komutanlığı ve Üniversiteye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement