Vali Yazıcı Karesi'de - Son Dakika
Yerel

Vali Yazıcı Karesi'de

Vali Yazıcı Karesi\'de

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ı ziyaret eden Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, belediyenin hizmet noktalarında incelemelerde bulundu.

17.01.2017 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ı ziyaret eden Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, belediyenin hizmet noktalarında incelemelerde bulundu. Personeli dinamik ve enerji dolu bulan Vali Yazıcı, Karesi Belediyesi'nin teknoloji ile olan uyumunu takdir etti.

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Karesi Belediyesi'ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve ekibi tarafından kapıda karşılanan Vali Yazıcı, belediyecilik hizmetleri hakkında bilgilendirildi. Makamda gerçekleştirilen toplantının ardından Başkan Yılmaz, Vali Yazıcı'ya beyaz masa, çağrı merkezi ve hizmet noktalarındaki çalışmaları gösterdi. Başkan Yılmaz, 3 milyon yazılı doküman ile 1.5 milyon haritanın taranarak dijital arşive aktarıldığını ve zemin katta bulunan imar bürosunda vatandaşları kat koridorlarında gezdirmeden, taleplerinin kısa sürede giderildiğini ifade etti.

Karesi Belediyesi'nde personelinin dinamik ve enerjik durduğunu dile getiren Vali Yazıcı, belediyenin teknoloji ile olan uyumunu başarılı bularak, Başkan Yılmaz ve ekibine çalışmalarında kolaylıklar diledi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Yazıcı Karesi'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement