Vali Yazıcı Karne Dağıttı - Son Dakika
Yerel

Vali Yazıcı Karne Dağıttı

Vali Yazıcı Karne Dağıttı

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Ayşebacı kırsal mahallesinde öğrencilere karne dağıttı.

17.06.2016 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Ayşebacı kırsal mahallesinde öğrencilere karne dağıttı. Öğrencilere hediyeler de veren Vali Yazıcı, ailelere ve öğrencilere yaz tatili için tavsiyelerde bulundu.

Balıkesir'de öğrenciler karne heyecanı yaşadı. Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Emniyet Müdür Vekili Cemil Çalıcı, İl Jandarma Komutanı Ömer Arık Ayşebacı kırsal mahallesine giderek öğrencilere karnelerini verdi. Şehit İsa Yavaş İlkokulu'nda düzenlenen karne töreninde öğrencilerle sohbet eden Vali Yazıcı, ilkokul birinci sınıf öğrencilerine 'Tatilde kitap okumayı düşünüyor musunuz' diye sordu, çocukların evet cevabına Vali Yazıcı ise 'Harikasınız' diye cevap vererek öğrencilere moral aşıladı. Öğrencilere karnelerle birlikte hediyeler de veren Yazıcı, eğitim yılını değerlendirdi. Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, "Bugün itibarı ile okullar kapandı. İyisi ile kötüsü ile sezon tamamlandı. Çocuklar karnelerini aldı. Çocukların kıyaslanmasını dooğru bulmadığımı ifade etmek isterim. Anne ve babalar çocuklarını başkan çocuklarla kıyaslamasınlar. Hayat devam ediyor. Çocuklarımızın yeteneklerinin iyi olduğu alanlarda önlerinin açılması gerekiyor. Aileler çocukların iyi bir yaz tatili geçirmenlerini temin etsinler. İyi bir tatil iyi bir başlangıçtır. Vali olarak tek ricam, tabi ki eğlenecekler ama yaz tatilinde mutlaka kitap okumalarını istiyorum" dedi.

Törende konuşan Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ise, "Bir eğitim yılı daha sona erdi. Çocuklara tatili iyi değerlendirmelerini tavsiye ediyorum. Kitap okumak son derece önemli. Yaz tatilinde eğlenirken bu alışkanlığı kazanmalarını tavsiye ediyorum. Bol bol eğlenmelerini ve kitap okumalarını tavsiye ediyorum" dedi.

Karne töreni beraber çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Yazıcı Karne Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement