Vali Yılmaz, Başarılı Sporcuları Ödüllendirdi - Son Dakika
Yerel

Vali Yılmaz, Başarılı Sporcuları Ödüllendirdi

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Türkiye Liselerarası Oryantiring Şampiyonasında birinci ve ikinci olan Tavşanlı Anadolu Lisesi öğrencilerini ödüllendirdi Valilikteki ödül töreninde konuşan Yılmaz, sporcuların göstermiş olduğu başarıdan dolayı gurur duyduğunu belirtti.

26.03.2015 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Türkiye Liselerarası Oryantiring Şampiyonasında birinci ve ikinci olan Tavşanlı Anadolu Lisesi öğrencilerini ödüllendirdi

Valilikteki ödül töreninde konuşan Yılmaz, sporcuların göstermiş olduğu başarıdan dolayı gurur duyduğunu belirtti.

Şampiyon öğrencilere başarılarının devamı için çalışmalara devam etmelerini öneren Yılmaz, "Öğretmenleriniz direktiflerini iyi dinleyip, hem sporda hem de derslerinizde başarılı olmanızı bekliyoruz. Siz hazırlıklı olun ki, her şey size kolay olsun. Bizler de her zaman sizlerin arkasında durup, sizlere destek verelim" diye konuştu.

Yılmaz, yarışmada Genç Kızlar A kategorisinde takım halinde birinci olan Tavşanlı Anadolu Lisesi öğrencilerinden Hilal Oruç, Hale Çakır, Seher Şahin, Halenur Demir, Rabianur Artun ve aynı yarışmada Genç Kızlar B kategorisinde takım halinde ikinci olan yine aynı okuldan Hatice Fidan, Fatma Betül Sarı, Arife Aslan, Mevlüde Şahin, Sevgi Özdemir'in 18-24 Nisan tarihlerinde Antalya'nın Kemer ilçesinde yapılacak Oryantiring Dünya Şampiyonasında Milli Takım olarak Türkiye'yi temsil edeceklerini de sözlerine ekledi.

Yılmaz,  daha sonra öğrencilere ödül ve hediyelerini takdim etti.

Ödül törenine Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hamdi Sarıöz, Şube Müdürü Ali Küçükçakır, Tavşanlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kırkaş, Okul Müdürü İsmail Öztürk, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Tarık Şeker katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Yılmaz, Başarılı Sporcuları Ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement