Vali Zorluoğlu, Eğitim Yöneticileriyle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Vali Zorluoğlu, Eğitim Yöneticileriyle Bir Araya Geldi

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, yeni eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle eğitim yöneticileri ile bir araya geldi.

23.09.2016 18:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, yeni eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle eğitim yöneticileri ile bir araya geldi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda Vali Murat Zorluoğlu başkanlığında yapılan toplantıya, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bağlıtaş, Maarif Müfettişleri Başkanı Ercan Uz ve başkan yardımcısı, milli eğitim müdür yardımcıları, ilçe milli eğitim müdürleri, il milli eğitim müdürlüğü şube müdürleri ve kurum avukatı katıldı.

Zorluoğlu, burada yaptığı konuşmada, yaptıkları çalışmalarda Elazığ'ın eğitim başarıları bakımından Türkiye ortalamalarının üzerinde olduğunu gördüklerini ifade etti.

Özellikle TEOG sınavlarında ilin başarı oranının istikrarlı bir şekilde yükseldiğini belirten Zorluoğlu, "Bu yükselmenin YGS ve LYS'de de devam etmesi gerekmektedir. Ancak biz kendimize bir hedef koyduk ve ilk yirmi il içinde yer almak için daha çok çalışmamız gerektiğini hatırlatmak istiyorum.

İlimizde eğitim öğretim anlamında çok şükür ki ciddi bir problem görünmüyor. Yaşanan bazı sıkıntılar olsa da onları da en kısa süre içinde gidereceğiz." ifadelerini kullandı.

Tam gün eğitim ile ilgili olarak da her yıl ilde yeni okul binaları ve yeni derslikler yapıldığını kaydeden Vali Zorluoğlu, "Tam gün eğitim için bir an önce çalışmalarınızı yaparak hazırlıklarınıza başlayın. Karşılaştığınız her zorlukta Vali olarak sizlerin önünü açacağımı da bilmenizi isterim." açıklamasında bulundu.

Vali Zorluoğlu, ilçe milli eğitim müdürlerinden çalışmalarla ilgili bilgi alarak bazı ilçe milli eğitim müdürlerinin taleplerini de ilgili kurum müdürleriyle görüşerek karara bağladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Zorluoğlu, Eğitim Yöneticileriyle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement