Vali Zülkif Dağlı, Yığılca'da - Son Dakika
Güncel

Vali Zülkif Dağlı, Yığılca'da

Vali Zülkif Dağlı, Yığılca\'da

Düzce Valisi Zülkif Dağlı bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Yığılca ilçesini ziyaret etti.

02.12.2016 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Valisi Zülkif Dağlı bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Yığılca ilçesini ziyaret etti.

Vali Zülkif Dağlı beraberinde İl Alay Komutanı Albay Yılmaz Özdemir, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz ve daire amirleri ile birlikte Yığılca'da bir dizi incelemelerde bulundu.

Yığılca Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Dağlı, burada Kaymakam Muhammet Furkan Sancaktutar'dan ilçe hakkında bilgi aldı.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Yığılca Adliyesi'ne ziyarette bulunan Vali Dağlı, Yığılca Cumhuriyet Savcısı Oğuzhan Güvenç ve hakim Hasan Gürler ile görüştü.

Adliye ziyaretinin ardından Yığılca Belediyesine geçen heyet burada Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit ile bir araya geldi. Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, Vali Zülkif Dağlı'ya plaket ve çeşitli hediyeler takdim etti. Ziyarette, Başkan Yiğit hizmette bulunduğu iki buçuk yılda gerçekleştirdiği ve gerçekleştirmeyi planladığı projeleri içeren bir sunum yaptı.

Ziyaretler kapsamında Ziraat Odasına geçen heyeti Ziraat Odası Başkanı Nizemettin Kalaycı karşıladı.

Yığılca'da yapımı devam eden imam hatip lisesini de ziyaret eden Dağlı, inşaatla ilgili bilgiler aldı.

Vali Dağlı ve beraberindeki heyet, Diyarbakır'ın Silvan ilçesindeki baraj inşaatının güvenliğini sağlayan askerlere terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen roketatarlı saldırıda şehit olan Jandarma Astsubay Metin Uysal'ın ailesini ziyaret etti. Jandarma Astsubay Metin Uysal'ın ilçeye bağlı Doğanlı köyünde yaşayan babası İslam Uysal'a ziyarette bulunan Vali Zülkif Dağlı, şehitin yeni yapılan evini inceledi.

Vali Zülkif Dağlı daha sonra ilçeden ayrıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Zülkif Dağlı, Yığılca'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement