Validen Polise 'Baklavalı' Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Validen Polise 'Baklavalı' Ziyaret

VALİ Seyfettin Azizoğlu, Sibirya soğuklarının yaşandığı Erzurum'da kentin giriş ve çıkış noktalarında görev yapan polislere 'baklava' ikram etti.

31.01.2017 12:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

VALİ Seyfettin Azizoğlu, Sibirya soğuklarının yaşandığı Erzurum'da kentin giriş ve çıkış noktalarında görev yapan polislere 'baklava' ikram etti. Vali Azizoğlu, "Hem soğuklara hem de eşkıyaya karşı dikkatli olun" dedi.

Vali Seyfettin Azizoğlu, beraberinde Emniyet Müdürü Mehmet Aslan ile birlikte Erzurum- Artvin karayolu üzerindeki kontrol noktasında görev yapan polisleri ziyaret etti. Geceleri ısının sıfırın altında 30 dereceye kadar düştüğü bölgede nöbet tutan polislere yanında getirdiği bir tepsi baklavayı ikram eden Vali Azizoğlu polislerle sohbet etti. Hiçbir eksiklerinin olmadığını söyleyen polislerin kaldıkları konteyneri gezip, sobada demlenen tavşan kanı çaydan içen Vali Azizoğlu, polislerden soğuklara karşı kalın giyinmelerini eşkıyaya karşı da uyanık olmalarını istedi. Erzurum'da 11- 18 Şubat tarihleri arasında yapılacak olan 2017 Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali (EYOF) ile ilgili tüm hazırlık ve önlemlerin alındığına dikkati çeken Vali Azizoğlu, Erzurum'da güvenlikle ilgili bugüne kadar kayda değer önemli bir olay yaşanmamasına rağmen, her zaman güvenlik kuvvetllerinin tetikte beklediğini vurguladı. - Erzurum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Validen Polise 'Baklavalı' Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement