Valiler Kararnamesi - Son Dakika
Yerel

Valiler Kararnamesi

Valiler Kararnamesi

Resmi Gazete'de yayımlanan kararnameyle merkeze alınan Ordu Valisi Çiftçi: "En büyük üzüntüm Ordu'daki kardeşlerimden, arkadaşlarımızdan, dostlarımızdan ve çalışma arkadaşlarımızdan ayrılmak olacaktır"

23.05.2014 13:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Valiler Kararnamesi kapsamında merkeze alınan Ordu Valisi Kenan Çiftçi, "En büyük üzüntüm Ordu'daki kardeşlerimden, arkadaşlarımızdan, dostlarımızdan ve çalışma arkadaşlarımızdan ayrılmak olacaktır" dedi.

Çiftçi, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, kararnameyi değerlendirdi.

Ordu'da bir yılı aşkın süre görev yaptığını belirten Vali Çiftçi, şöyle konuştu:

"Bu süreç içerisinde Ordu insanı ve buradaki kardeşlerimi inanın çok sevdim. En büyük üzüntüm Ordu'daki kardeşlerimden, arkadaşlarımızdan, dostlarımızdan ve çalışma arkadaşlarımızdan ayrılmak olacaktır. Onun haricinde kendi memleketimize, anne ve babamızın olduğu bölgeye gidiyoruz. Ordu'ya atanmamızı takdir eden Başbakanımız, Cumhurbaşkanımız ve bakanlarımız şimdi de böyle bir görev tevdi ettiler. Hem benim hakkımda hem de Ordu'muzun hakkında hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum."

Çiftçi, Ordu'ya atanan Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nu yakından tanıdığına değinerek, şunları kaydetti:

"Kendisi çok başarılı, becerikli, çalışkan ve Ordu'ya çok değer katabilecek bir valimizdir. Ben Kütahya Valisi iken o da Afyonkarahisar Valisi idi. Beraber, yan yana çalıştığımız zamanlar oldu. DOKA'da da beraber çalıştık. İnanıyorum ki kendisi Ordu'yu çok daha ileriye götürecektir. Buna olan inancım tamdır. Bu kararname her ikimize de hayırlı uğurlu olsun."

Vali Çiftçi, eğitimi ve üniversiteyi çok sevdiğini, bundan sonraki ilk fırsatında bitiremediği doktora tezini tamamlamaya çalışacağını sözlerine ekledi. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Valiler Kararnamesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement