Valiler Kararnamesi - Son Dakika
Yerel

Valiler Kararnamesi

Resmi Gazete'de yayımlanan kararnameyle merkeze alınan Mardin Valisi Cengiz: " Bana verilen destekten dolayı gösterilen yakınlıktan dolayı herkese yürekten teşekkür ediyorum.

23.05.2014 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Valiler Kararnamesi kapsamında merkeze alınan Mardin Valisi Ahmet Cengiz, "Bana verilen destekten dolayı gösterilen yakınlıktan dolayı herkese yürekten teşekkür ediyorum.  Mardin'in benim yanımda çok çok özel bir yeri olacak. Bundan sonra Mardinlilere her zaman gönlüm yüreğim kapım açık olacak."  dedi.

Cengiz Gazetecilere yaptığı açıklamada, bugünkü resmi gazetede yayımlanan kararname ile bakanlığa merkez valisi olarak atandığını anımsattı.

Mardin'de herkesin desteğini gördüğünü herkese teşekkür ettiğini belirten Cengiz şunları söyledi:

" Mardin'de görev yaptığım süre içerisinde gerek Mardin halkının 7 den 70'e, gerekse idarecilerin, akil insanların, Mardin esnafının ve milletvekillerimizin çok ciddi desteklerini gördüm. Çok güzel bir gönül birliği oluştu. Mardin'e atanan valimizi uzun yıllardır tanıyorum. Çok değerli bir meslektaşım. Yeni valimiz Mustafa Taşkesen bey inşallah  Mardin'de çok güzel hizmetlere imza atacaktır. Buna yürekten inanıyorum.  Bana verilen destekten dolayı gösterilen yakınlıktan dolayı herkese yürekten teşekkür ediyorum.  Mardin'in benim yanımda çok çok özel bir yeri olacak. Bundan sonra Mardinlilere her zaman gönlüm yüreğim kapım açık olacak. Tekrar herkese teşekkür ediyorum" - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Valiler Kararnamesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement