Valiler Kararnamesi - Son Dakika
Güncel

Valiler Kararnamesi

Tunceli Valiliği'ne atanan İzmit Kaymakamı Kaymak: "Tunceli, Doğu Anadolu'nun önemli illerinden birisidir.

23.05.2014 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi kapsamında Tunceli Valiliği'ne atanan İzmit Kaymakamı Osman Kaymak, "Tunceli, Doğu Anadolu'nun önemli illerinden birisidir. İnşallah geldiğimizde kucaklayıcı, hükümetimizin politikalarıyla barıştırıcı ve onların sorunlarını çözücü, hayatlarını kolaylaştırıcı hizmetler yapacağız" dedi.

Kaymak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her insanın hizmete layık olduğunu düşündüğünü belirterek, her vatandaşın sorununu kendi sorunu olarak gördüklerini söyledi.

Bütün meslektaşlarının vali olmayı istediğini anlatan Kaymak, valiliğin, kaymakamlar için onurlu görevlerden biri olduğunu ifade etti.

Kaymak, kararnameyle hükümetin kendisini Tunceli valisi olarak atadığını dile getirerek, "Bundan dolayı hükümetimize çok teşekkür ediyorum. Tunceli, Doğu Anadolu'nun önemli illerinden birisidir. İnşallah geldiğimizde kucaklayıcı, hükümetimizin politikalarıyla barıştırıcı ve onların sorunlarını çözücü, hayatlarını kolaylaştırıcı hizmetler yapacağız. Önemli illerde görev yapmak çok önemlidir. O yönüyle hükümetimizin, bize güvenerek bu atamayı yaptığını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Bu güvene layık olmaya çalışacaklarını vurgulayan Kaymak, ülkenin her tarafının çok kıymetli ve kutsal olduğunu, görev yerlerine hizmet etmek için gittiklerini anlattı.

Kaymak, bu görevlerin çok önemli, sorumluğunun da fazla olduğuna dikkati çekerek, bu nedenle işlerini çok önemseyerek, dikkatle ve ciddiyetle yapmak durumunda olduklarını kaydetti. - Kocaeli

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Valiler Kararnamesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement