Valiler Kararnamesi - Son Dakika
Güncel

Valiler Kararnamesi

MARDİN (AA) - Balıkesir Valiliğinden Mardin Valiliğine atanan Mustafa Yaman, görevine başladı.

09.06.2016 17:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MARDİN (AA) - Balıkesir Valiliğinden Mardin Valiliğine atanan Mustafa Yaman, görevine başladı.

Mardin Havaalanında, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Alaaddin Karsavuran, İl Emniyet Müdürü Lütfullah Uğur Pekcan, Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk, vali yardımcıları, ilçe kaymakamları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri tarafından karşılanan Vali Yaman, Midyat'a ziyaretinin ardından Mardin Valiliğine geldi.

Buradaki karşılama töreninde Yaman, "hayırlı olsun" dileklerini kabul etti. Yaman, daha sonra makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'nin en güzel illerden biri olan Mardin'de çalışmanın önemli olduğunu belirterek, bu imkanı sunanlara teşekkür etti.

Midyat'taki terör saldırısında 3 polisin şehit olduğunu 3 vatandaşın da hayatını kaybettiğini anımsatan Yaman, ölenlere rahmet, ailelerine ve millete başsağlığı diledi. Yaman, saldırıda yaralananları Midyat Devlet Hastanesinde ziyaret ettiğini belirterek, şifa dileğinde bulundu.

Gazetecilerin Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğüne yapılan saldırı ile ilgi gelişmeleri sormaları üzerine Yaman, incelemelerin devam ettiğini ve yakın zamanda kamuoyuyla paylaşılacağını kaydetti.

Yaman, "Özellikle Mardin halkıyla bu şehri 'huzur şehri' yapmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Valiler Kararnamesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement