Valilik'ten Amatör Spor Kulüplerine Destek - Son Dakika
Yerel

Valilik'ten Amatör Spor Kulüplerine Destek

Valilik\'ten Amatör Spor Kulüplerine Destek

Adıyaman Valiliği İl Özel İdaresi tarafından 1. amatör kümede mücadele eden Adıyaman’daki 21 amatör futbol takımına 315 adet maç kramponu dağıtıldı.

23.10.2015 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Valiliği İl Özel İdaresi tarafından 1. amatör kümede mücadele eden Adıyaman'daki 21 amatör futbol takımına 315 adet maç kramponu dağıtıldı.

İl Özel İdare Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen malzeme dağıtım törenine, Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, İl Özel İdare Genel Sekreteri Kenan Doğan, İl Özel İdare İnsan Kaynakları Şube Müdürü Hüseyin Kızılgül, ASKF Başkanı Cenap Taşkın ve birinci amatör spor liginde mücadele eden 21 spor kulübünün başkan ve temsilcileri katıldı. Adıyaman Valiliği İl Özel İdaresi olarak amatör spor kulüplerine her yıl düzenli olarak spor malzemesi desteğinde bulunduklarını vurgulayan Vali Mahmut Demirtaş, "Valiliğimiz ve İl Özel İdaresi imkanları doğrultusunda kulüplerimizin istediği şekil ve kalitede ilimizde birinci amatör kümede mücadele eden 21 amatör spor kulübüne her takıma 15'er adet olmak üzere toplam 315 adet maç kramponu dağıtacağız. Bütün kulüplerimize başarılar diliyorum. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada amatör spora desteklerimiz devam edecektir" dedi. Spor yatırımlarına büyük önem verdiklerini kaydeden Vali Demirtaş, "Adıyaman merkez dahil olmak üzere bütün ilçelerimizde çok önemli spor tesisleri hizmete sunuldu. Amacımız, Adıyamanlı gençlerin ihtiyaç duyduğu sportif aktivitelerini yerine getirebilecek tesisler yapmaktır. Şu anda il merkezinde 2500 kişilik kapalı spor salonumuz bitme aşamasına geldi. Kahta ilçemizde ise, hem yüzme havuzu hem de 2500 kişilik kapalı spor salonu yapıyoruz. Samsat, Sincik ve Gerger kapalı spor salonlarımız bitirilerek hizmete sunuldu. Kapalı spor salonu olmayan ilçemiz kalmayacak. Spor Toto Teşkilatının katkıları ve Milletvekilimiz Ahmet Beyin destekleriyle son zamanlarda her okula bir basketbol ile voleybol sahası yaptık. Yine Adıyaman'da tenis kortu yapıyoruz. Tüm bu yatırımlar Adıyamanlı gençlerimizin modern bir ortamda spor yapabilmesine imkan sağlamak içindir. Spor yatırımlarımız artarak devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından Vali Mahmut Demirtaş tarafından, Amatör Spor Kulüplerine maç kramponları dağıtıldı. Ardından Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Adıyaman İl Temsilciliği tarafından amatör spora yaptıkları katkılardan dolayı Vali Mahmut Demirtaş'a plaket verildi - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Valilik'ten Amatör Spor Kulüplerine Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement