Valinin Geçiş Güzergahında Çalışan İş Makinelerine Trafik Cezası - Son Dakika
Güncel

Valinin Geçiş Güzergahında Çalışan İş Makinelerine Trafik Cezası

Valinin Geçiş Güzergahında Çalışan İş Makinelerine Trafik Cezası

Hakkari'de, altyapı ve su projesi çalışmalarını yapan iş makineleri, Vali Yakup Canbolat'ın geçtiği güzergahı kapattıkları gerekçesiyle polis tarafından çekildi.

20.04.2015 18:39  Güncelleme: 22:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'de, altyapı ve su projesi çalışmalarını yapan özel bir firmaya ait iş makineleri, Vali Yakup Canbolat'ın geçtiği güzergahı kapattıkları gerekçesiyle polis tarafından karakolun önüne çekildi. Burada sürücüden evrak isteyen polisler, eksik evrağı bulunan iş makinesinin operatörüne trafik cezasi kesti.

VALİ İŞ MAKİNELERİNE TAKILDI

Hakkari Valisi Yakup Canbolat, Turizm Haftası etkinliğine katılmak için Kıran Mahallesi Şehit Mehmet Ceyhan Caddesi üzerindeki Kültür Müdürlüğün'e gitmek için yola çıktı. Ancak yol güzergahında özel bir firma tarafından alt yapı çalışması yapıldığı için kazılan bölgede Hakkari Valisi Canbolat bir süre beklemek zorunda kaldı.

KARAKOLA ÇEKTİRDİ

Bunun üzerine Vali Canbolat'ın konvoyunda bulunan polisler çalışma yapan iş makinelerini karakol önüne çektirerek evrak istedi. Eksik evrakı bulunan araçların operatörlerine polis tarafından trafik cezası kesildi.

"BİZE BİLGİ VERİLMEDİ"

Duruma tepki gösteren işçiler, "Vali'nin daha önce bu güzergahtan geçeceği ile ilgili bize bilgi verilmedi. Son anda trafik polisleri gelip, çalışmaları durdurmamızı istedi. O sırada da Vali bey geldi. Biz yol veremedik. Bunun üzerine polisler gelip iş makinelerimizi karakola çektirrerek evrakımızı aldı. Eksik evrağı bulunan 1 iş makinesinin operatörüne trafik cezası kesildi" dedi.

EMNİYETTEN YALANLAMA

Emniyet yetkilileri, araçlara yol vermedikleri gerekçesiyle değil, evrakının eksik olması nedeniyle ceza kesildiğini söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Valinin Geçiş Güzergahında Çalışan İş Makinelerine Trafik Cezası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • servet: Son zamanlarda vali icraatları eleştirilir oldu. Sayın Yılmaz Özdil yazmıştı galiba, valilerin çok tuhaf hareketlerini. Bazı valiler akepe valiliği yapıyor. Bazen haketmeyen insanlar vali ve kaymakam oluyor. 10 28 Yanıtla
  • korkmaz: böyle konuşmayın hakkari valisimin önüne döneminde canlı bomba atladı şöförü öldü koruması kör oldu oraları istanbul gibi deyerlendirmeyin lütfen 4 4 Yanıtla
  • majidi: kralık siztemine geçiş belirtileri bunlar daha çok şeyler görecez 6 2 Yanıtla

Advertisement