Van'a Bahar Erken Geldi - Son Dakika
Güncel

Van'a Bahar Erken Geldi

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği Van'a bahar erken geldi.

08.03.2014 10:03  Güncelleme: 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği Van'a bahar erken geldi. Çatak İlçesi'ndeki Kato Dağı eteklerindeki Narlı Köyü'nde karlar eriyince baharın müjdecisi kardelenler erken açtı.

Bu yıl kar yağışının az olduğu Van'da hava sıcaklıklarının da mevsim normallerinin 5-6 derece üzerinde seyretmesi, baharın erken gelmesine neden oldu. Birçok yerde karlar erken eriyince kardelenler de 1 ay erken açtı. Kato Dağı eteklerindeki Narlı Köyü'nde de bir yanda dağlarda karlar dururken diğer taraftan köyün her tarafı kardelenlerle süslendi. Kardelenler içinde oynayan köylü çocuklar baharın erken gelmesi ve kardelenlerin açmasının sürpriz olduğunu ve kendilerin mutlu ettiğini söyledi. - Van

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Van'a Bahar Erken Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement