Şehidin Kardeşinden Kılıçdaroğlu'na: Meclis'te Gereğini Yapın, Kan Dursun - Son Dakika
Güncel

Şehidin Kardeşinden Kılıçdaroğlu'na: Meclis'te Gereğini Yapın, Kan Dursun

Şehidin Kardeşinden Kılıçdaroğlu\'na: Meclis\'te Gereğini Yapın, Kan Dursun

Van'da şehit ailesine başsağlığına giden Kılıçdaroğlu'na şehidin kardeşi, "Kardeş kavgasının sona ermesi gerekiyor. Meclis'te bunun gereğini yapmanızı bekliyoruz." dedi.

14.05.2016 13:04  Güncelleme: 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 2 günlük programı çerçevesinde Van'a geldi. Kılıçdaroğlu Van'da ilk olarak 4 gün önce bomba imhası sırasında şehit olan bomba imha görevlisi Ferhat Arslan'ın taziye çadırına giderek yakınlarına başsağlığında bulundu.

TAZİYE ÇADIRINA ZİYARETE GİTTİ

Van'da partisinin il başkanlarıyla yapacağı toplantıya katılmak üzere kente gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Van Ferit Melen Havalimanı'nda CHP'li il başkanları ve partililer karşıladı. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ilk olarak 4 gün önce Van'da PKK'lıların döşediği patlayıcıyı imha etmeye çalışırken meydana gelen patlamada şehit olan bomba imha görevlisi Ferhat Arslan'ın evinin önüne kurulan taziye çadırını ziyaret etti. Burada Kılıçdaroğlu'nu şehit Arslan'ın ağabeyi Reşat Arslan ile 17 yaşındaki oğlu Muhammet Nurullah Arslan polis kıyafetiyle karşıladı.


"MECLİS'TE GEREĞİNİ YAPIN, KARDEŞ KANI DURSUN"

Şehidin kardeşi Reşat Arslan, Kılıçdaroğlu'na bu ülkede yüzyıllardır kardeşçe yaşadıklarını belirterek, "Bu kötü durumun sonuçlanması için millet olarak hep birlikte bunun gereğini yapmamız gerekiyor. Bunun için Meclis'te bunun gereğini yapmanızı bekliyoruz. 40 yıl önce bu ülkenin insanları olarak birbirimiz için canımızı veriyorduk, şimdi bu duruma geldik. Nifak tohumları zamanında ekildi, şimdi sümbüllendi ve meyve veriyor. Bu kardeş kavgasının sona ermesi gerekiyor." diye konuştu.


"GEREĞİNİ YAPACAĞIZ"

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu da "İnşallah el birliğiyle, gönül birliğiyle bunu yapacağız. Fidan gibi çocuklarımız neden böyle olsun. Gereğini yapacağız." dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehidin Kardeşinden Kılıçdaroğlu'na: Meclis'te Gereğini Yapın, Kan Dursun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • Tarsuslu: Bu itlerin formülü olmaz ya bitecek ya bitecek hain hain dir hainle barış olmaz fırsat bekler 2 52 Yanıtla
  • Mikail: Pkk taziyesine gider şehit cenazesine gider ne oluo hangisi samimi böyle siyasetçiler olduktan sonra nekadar da sevmesem oyum AKP ye 4 27 Yanıtla
  • Harekatci: Tamda adamınına demişsin be kardeşim basrollerde kemal oynuyo zaten 8 8 Yanıtla
  • ÜÇ HİLAL: KILIÇTAROĞLU BİR KERE ŞU PKK YI BİR KINADA GÖRELİM 11 4 Yanıtla
    HEM DE COK KINIYOR: Amma senin niyetin kotu. 2 0
  • DIGER GUNDEM: Butun gozler buyuk dugunde, allah herkesi mesut ve bahtiyar etsin amma kardesim bu ne şatafat bu ne şaşaa. 4 8 Yanıtla
  • türkiyeli: bugüne kadar duyduğum en olumlu ve ılımlı konuşma KARDEŞ KANI DURSUN saraya ve bu devletın başına geçen zıhnıyetlere çocuklarımızı feda etmiyelim.. herkes bunu çok iyi biliyorki bu vatan savunması değil.. 8 3 Yanıtla
  • Wanlı: Kardeş kanı dursun ermeni kanı akmaya devam etsin...ermeni apoş ve kacıkları gebersin!! 7 2 Yanıtla
  • Müge anli: Oyları başkasına çözümü kemalden bekleyin .kime oy verdinse git çözümü ondan bekle 8 0 Yanıtla
  • fersah: yavrum kurtlara kuzuları emanet ediyon 7 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement